Ahojte, hladame kamosov - ja a moj 10 mesacny syncek. byvame pri rajke v madarsku. Radi by sme niekoho noveho spoznali z okolia od Hegyeshalomu, cez Rusovce, Petrzalku az po Poddunajske Byskupice🙂
@kochana11 a kedy mas cas?))urcite si velmi zaneprazdnena
ahoj mi sme z dunakilitti.ak by si chcela rada sa stretnem.
Ma tu niekto malé babatko - 7 mes z okolia rajky ??
@kochana11 ahoj ja mám male dievcatko 7 mes rady sa stretneme ak je to este aktualne.
@somewhere_33 ahoj mam 5 mesacne dievcatko.byvame v dunakiliti.rada by som sa stretla a pokecala a tak.sprijemnila si cas.
@lucia1974 super to je skvele a kedy by ste mali cas ? Bola by som rada keby nasa malinka mala rovesnicku 🙂 ako sa vola tvoja malinka, moja je Nellka, tak sa budem tesit.
ja ma alexandru. mne je to jedno cez tyzden ti to pasuje? ako sa dohodneme? aj ja by som bola rada a a aj ja potrebujem pokecat a tak. vsak to poznas.inac ja som lucia
@somewhere_33 ahoj dnes ma to pocasie donutilo sa tu popozerat a chcem sa ta spytat ci sa mozeme stretnut?
@somewhere_33 ahoj ako sa mate? hladate este niekoho na kocikovanie?
Ahojte maminky, prave sme sa pristahovali do Rusoviec a nikoho nepozname. Mam 7 mesacne dievcatko najde sa nejaka mamina na kocikovanie? 😎
@dejnuskaa ahoj, ak stále hľadáš niekoho na prechádzky s drobcom som k dispozícii, bývam v Rusovciach a mám 7 týždňového drobceka 🙂
Ahoj no my sme uz medzitym podrastli - mala ma 16 mesiacov a v kociku uz moc byt nechce🙂
ahojte,byvam v Hegyeshalome a hladam mojmu Patkovi(12rokov) kamosa,mame este aj dve baby 1apol a 3rocnu moj email(marikadrienova@gmail.com)
@miselinka5 pekny den zelam
Pred necelym mesiacom sme sa pristahovali do rusoviec, rada by som si tu nasla niekoho s detmi na spolocne travenie casu. Hladala som skupinu maminky z rusoviec, no nic podobne tu zrejme este nie je. Ale nasla som koment tak by som vas rada oslovila
@asimonka
@dejnuskaa
@miselinka5
ahojte kocky, hladam kamosa/kamosku pre moju cca 3,5 rocnu dcerku pre spolocnu hru na ihrisku v Rusovciach. Neviem, ci je to este aktualne u Vas? 🙂 nechodime este do skolky a zacali jej chybat deticky... mozno aj na pravidelnejsie vylety a tak. Dakujem za odpovede 😉
@dasunka11 dobry deň my žiaľ momentálne nebývame v Rusovciach
ahoj, pozri si stranku susedov v rajke a okoli, urcite tam najdete kopu spolucestovatelov (staci dat do googla klucove slova "susedia rajka"). pamela 😉