Hľadám študentku na upratovanie

july27
9. júl 2022

Ahoj ak si hľadáš brigádu upratovanie bytu, tak mi môzeš napísať a dohodneme sa 🌞. Byt sa nachádza na Kolibe v Bratislave.

tenerifka
9. júl 2022

@july27 mña len zaujima, preco hladas len studentku, ved aj rodicia na RD ci ako prilepsenie k vyplate si radi privyrobia.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
july27
autor
9. júl 2022

@tenerifka nemusí byť študentka, len mi napadlo že tie by mohli mať záujem o brigádu 🌞

melanta
9. júl 2022

@july27 z osobnej skúsenosti, upratuje mi roky pani, ktorá má deti a vlastnú domácnosť. Z môjho pohľadu urobí dôkladnejší poriadok ako študentka, ktorej sa ešte pred rokom nechcelo upratať vlastnú izbu.

laurita285
9. júl 2022

Ja som zas mala pani cca 50ročnú a tá upratovala teda neskutočne škaredo a mladá baba, cca 22 ročná upratovala super.

melanta
9. júl 2022

@laurita285 kamoška robí roky manažérku v upratovacej firme a vraví, že najhoršie robia ženy 50+ a staršie a potom rómky bez ohľadu na vek.

laurita285
9. júl 2022

@melanta hej, aj mne raz prišla jedna rómka, resp možno aj nebola, len taký tmavší typ a prisahám bohu, tupá ako motyka, musela som jej "poradiť" ako použiť vysávač na hornom aj dolnom poschodí a ako vysávať schody.

Rozumej ukázať jej že napr v jednej ruke má mať vysávač a druhou vysávať tie schody...

tenerifka
9. júl 2022

@july27 je to velmi relativne, treba dat sancu hocikomu, kto ma zaujem tuto pracu robit. Takisto je stale viac muzov, ktori sa zivia upratovanim, a nerobia to horsie ako zeny. Musime sa zbavit rodovych stereotypov. Su krajiny, ktore ziju z turizmu, a upratovanie izieb v hoteloch je vysada muzov, a robia to perfektne.
Moja dcera je studentka na VS, a tuto pracu by nikdy nerobila, za prve, nema cas, proste cely deñ ma skolu, vecer sa uci, je rada, ked si moze ist nakupit. Cez vikendy dohaña, co cez tyzdeñ nestihla. A za druhe, tato praca by ju nenaplñala, to uz by radsej isla niekam do hotela ako recepcna, neviem si ju predstavit, ako niekomu upratuje dom, nikdy to nerobila, zvladne max.svoj prenajaty byt a to upratovanie aj tak vyzera. Tak skus zamerat hladanie na sirsie spektrum uchadzacov, urcite motyka vystreli

mamadievcatiek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz