najde sa tu fajn mamicka na travenie volneho casu s detmi? mam dve deti..skoro dva a skoro pat rokov.. nemam tu zatial ziadne kamosky..
@majusa4444 Ahoj, nasi su 3,5 rocny - syn a 1,5 rocna dcerka, sme pri Retre, radiu Viva, pripadne sa ozvi cez priamu postu
@majusa4444 Ahoj, mam 10-mesacnu dcerku, rada s tebou niekde stretnem ;) z ktorej casti ruzinova si??? Ja som pri hoteli Nivy...
Jeeej, to je super tema 🙂 ja este len cakam babatko a teraz mi zacala materska, tak som zistila, ze som tu vlastne sama, lebo nikto z mojho okolia tu v BA este nema deti, cez den su v praci a rodinu s muzom nemame v Bratislave. Tak ja sa este na ihrisko nechystam, zatial len kocikovat, ked bude malinky na svete 🙂 Byvame pri City hoteli...
no ja byvam na dulovom namesti ... skoda ze vy ste az pri retre..mam to od ruky...von chodim na ihriska tu naokolo... a nemam tu ziadnu spriaznenu dusu..tak skusam touto cestou ci sa nenajde nejaka maminka ako ja 🙂
@majusa4444 ahoj ja byvam nedaleko dulaku a z videnia ta poznam 😉
ano?? :D tak ja sa neviem nejak velmi rozpametat ale tvoj malicky mi je povedomi :D
@majusa4444 Ahoj, tiez byvam v ruzinove a zatial tu mamicky nepoznam. Teraz zacinam s dcerou chodit na ihrisko ( ma 16mes.), takze sa este otukavame 🙂. Navstevujeme ihrisko pri Retre, kam to mame najblizsie, par krat sme zasli na ihrisko pri Cultuse (Kastielska ul.) alebo k Štrkovcu. Nase deti maju asi este dost rozdielne denne rezimy, ale rada sa s Tebou stretnem.