Ahojte, hlaďam si týmto smerom kamarátku tu z Bratislavy. Nakoľko som sa nedávno prisťahovala a moc ľudí tu nepoznám🙂
Mam 23. Mam rada umenie, módu, nakupovanie, seriály, rôzne hry či už spoločenské alebo počítačové a všelijaké iné typicky babské aktivity. Budem rada za babské večery, pri vínku, prejst sa len tak, porozprávať, opaľovať sa a nebránim sa ani iným novým aktivitám. 🙂 Ak hľadáš tiež kamošku na prijemne strávený čas kludne napíš na instagram @itsmatille alebo email m.matinka.m@gmail.com.
Ahoj, kludne napiš, tiež by som sa išla niekedy len tak prejst, na kavu alebo na nakupy 🙂 o chvilu budem mat 22
@holkafialova Ja som taktiež Trnávka 😃
@holkafialova Žiaľ nemám IG, ale môžem ti poslať číslo kvôli Whatsappu, ak ho teda používaš 🙂
@lajec Ja zas nemam Whatsapp 😅 Ale muzu ti poslat muj mail nebo fb 😀
Ahojte, ak tu ešte nejaká z vás hľadá kamošku tak sa mi kľudne ozvite 🙂 mam 27 rokov
Caute baby, je tu niektorá ktorá stále hľadá kamosku ? Som z ba a mám 30 rokov 🙂 tiež by som s niekym trávila čas, pokecala atd. Tak sa kľudne ozvite na Instagram pat_ty821
Ahojte 🙂 tiež hľadám nejakú parťáčku v BA... všetky moje kamarátky majú už detičky takže už majú iné radosti a starosti. Kľudne pozrite profil na IG kristiina_mr a napíšte, budem rada 🙂
@matillee Ahoj, ak nevadí že mám 28 (ale bezdetná) tak ja sa rada zoznánim 😊 Bývam v Ružinove