Ahojte,
nejako som sa ocitla v situácii, že mám 25, som slobodná, bezdetná a moje kedysi kamaratky už riešia svoje životy (deti, svadby, domy a pod.) a ja im do tohto časovo nejako nezapadam.
Ak sa v tom niektorá nájdete a budete mať chuť sa ísť prejsť, porozprávať, káva, drink, bicykel, whatever 😀 čo zabije nudné osamelé dni, tak som tu 🙂
@egonsk keby chcela, tak nepíše na kamosku ale hľadá rovno inseminatora, nemyslis? A tie jej kamosky tiez nemajú zaručene, ze plodenie deti do tohto štátu s rovesníkom im zaruci krásny život az do duchodu.
@lenka593
Ahoj. 👋 Pokojne mi napíš 🙂
V skratke o mne : mám 28, slobodná síce nie som 🫣 ale nemáme deti 🎉
Ahoj 😁 kľudne môžeš napísať, ak chceš. Mám 23 🙂
@lenka593 ahoj. Mam sice dieta a partnera ale vzdy sa najde cas ist na kavu, vinko aj pivko zabava ci nakupy, hocico. Mam 33.
Ahoj, mám 25 rokov a tiež hľadám nejakú kamarátku, s ktorou by som občas vybehla von 😌 Bývam už vyše roka v Bratislave.
Ahojte, netuším jestli je to tu ještě aktuální, ale mně je 29, nedávno jsem se sice vdala, ale kamarádku hledám dlouhodobě 🙋🏼♀️ Nějak mi to od dob vysoké přijde těžké, najít si dobrou kamarádku v reálu. Tak pokud toto vlákno ještě není mrtvé, tak se hlásím do party 😁
@lenka593 a ty nechces sa pridat k nim a tiez riesit plienky a buducnost? 😉 Ved ti k tomu postaci chkap a hned bud3s mat o zabqvu postarane na najblizsich 18 rokov aspon 😄