Hľadám si brigádu v Bratislave

domika225
11. sep 2022

Ahojte, hľadám si brigádu upratovanie bytu, alebo domu. Hľadám si pravidelne miesto, kde by som chodievala 1 až 2 krát do týždňa. Časovo viem byť dostupná od pondelka do piatku od 16:30. Preferujem oblasť Petržalka, Staré mesto, Nové Mesto. Som na rodičovskej dovolenke a potrebovala by som si privyrobiť. Ďakujem za ponuky.

liloastitch
11. sep 2022

Len byt alebo dom? Niektoré upratovacie firmy ponúkajú aj upratovanie objektov či predajní v takom čase a intervale ako potrebuješ. Aj to vie byť fajn na privirobenie.

glorikarebeka
11. sep 2022

No ten čas nieje dobrý na upratovanie domu,bytu...to skôr je výhodné pre kancelárie
Kamoška má upratovačky a keď príde domov z práce tak má už upratané
Neviem si predstaviť akoby si upratovala keď je už rodina doma a hlavne sú už doma aj deti...

petamich
11. sep 2022

suhlasim s prispevkami vyssie ako ta, ktora vyuziva upratovacie sluzby - domy a byty sa upratuju doobeda a nie poobede, ked ludia chodia domov z prace a chcu mat upratane a pokoj a napr. moje dieta chodi spat o 19:00 a o 18:00 sa kupe, to by nam tam asi upratovacka trosku zavadzala 🥴, pozri na FB napr. Shine service, ti chodia k nam, viem, ze hladala upratovacky ta ich sefka ale uprimne velmi pochybujem, ze v tomto case co ty preferujes sa to stretne s tym dopytom co ma ona ale ved skus 🙂 baby vyssie maju pravdu, ze to skor kancelarske budovy a offices sa chodia, k nam do office chodievala upratovacka po 17:00

domika225
autor
11. sep 2022

@petamich kancelárske priestory môžu byť tiež. Možno niekto hľadá aj na 1 či 2 krát do týždňa. Inak som mama na rodičovskej, čiže iba po 16:30 sa viem s mužom vystriedať.

liloastitch
11. sep 2022

@domika225 nakontaktuj sa na firmu slovclean. Sídlo majú v Ba . Ja cez nich pracujem už dlhší čas. Majú na starosť upratovanie rôznych priestorov banky, obchody, kancelárie. Ja robím aj ráno aj doobeda aj poobede. Ale ja mám nabraté viaceré objekty. Keď chceš robiť len poobede dajú ťa do prevádzky kde sa chodí len poobede. Všetko dohodneš.

luccija
11. sep 2022

@domika225 daj si inzerat na FB do skupin, alebo na domeliu

zuzike123
12. sep 2022

Chceš len upratovanie? Známa chodila na par hodín brigádovať do DMdrogerie. Mozno sa po 17 potešia v nejakom nákupaku, predsalen zostávať do 21 nie je pre každého, prip víkend.