Ahojte, najde sa tu mamicka z Bratislavy (Petrzalka - idealne okolie Technopol, Drazdiak), ktora hlada partacku na kocikovanie?🙂Mamina Simonka (28), Dorotka (1,5 mes.)...budeme sa tesit❤️
Pozn.: Ve dvou se to tahne lip😃
Aj ja som písala 🙂
@simonkaz ahojte,aj ja sa pripájam.Mozme sa všetky stretnúť, ja mám dcéru 15mes.
Aha teraz citam,že Dorotka má 1,5mes. Myslela som že 1,5roka. Tak to sa asi moc nepoprechadzame.😊 Mne dlho nevydrží v kočíku
@kristina28918 my sme na tom rovnako, môj syn má 10 mesiacov a v kočíku už neobsedí odkedy začal chodiť okolo nábytku 🙂
@lluucckkaa265 a ako s ním chodíš von?na rukách?
@kristina28918 tak zas tak kritické to nie je 🙂 chodíme raz denne von, ale to skôr nakúpiť a vybaviť nevyhnutné veci, ale väčšinou má chrumky/rožok aby vydržal. No oproti tomu keď bol malé bábätko tak sme podstatne menej vonku. Začali sme chodiť aj cvičiť, tak tam sa môže plaziť a stavať a je s deťmi a snáď do jari už bude chodiť a opäť budeme viac vonku ale už na ihrisku 🙂
Ahojte nasla som tuto temu mam 5 mesacnu dcerku-kyo sa pridana kocikovanie?
@zem2011 ahooj aj ja by som potrebovala partacku a v akej časti chodievate kočíkovať?
@dominikarubko ahoj. Ja som ako je zastávka Farského. Tam pri Kanali chodim. Tvoje dieťa je aké staré?
@saiffffa ahoj a kde bývaš?
@kristina28918 okolie zst Petržalka, neďaleko školy sv rodiny
@saiffffa tak to je kúsok. Ja som ako je zastávka Farského. Kúsok pri kanáli. Aké máš staré dieťa?deti?
@kristina28918 1.5r 🙂
@saiffffa super ja mám 3r a 4 mesačnú.😁kľudne môžeme aj na ihrisko 👍
napisala som ti 🙂