Príjemný deň hľadám novú gynekológiu kde budú otvorený témam ako je domáci pôrod, prírodným cestám liečby a aj vegánskej strave. Hľadám gynekológiu kde budú k pacientom pristupovať s rešpektom a úctou a kde budú rozprávať jednoducho komunikovať čo, prečo, ako, načo, jednoducho informovanosť. Chodím do lamača do ambulancie Agyn a som veľmi sklamaná. Hľadám gynekológiu v okolí devínskej novej vsi, Dúbravka, Lamač, Karlova Ves ale nerobí mi problém aj cestovať ďalej. Budem vďačná za každú recenziu odporúčanie a prosím ak máte nejaké nesúhlasné poznámky ku domácemu pôrodu, stravovaniu alebo k spôsobe liečby prosím nechajte si ich pre seba.
@bilberryday keď som bola tehotná prvý krát musela som podpisovať papiere o poučení od lekara a na každej poradni si vypočuť názor prečo to nie je dobré aj napriek tomu že som povedala že si to neželám. Aby ste ma lepšie pochopili zdravotne som mala výsledky ukážkové aj napriek tomu som neustále počúvala aké to je nebezpečné ale to nebola pointa môjho príspevku to bola iba požiadavka.
@bilberryday pokiaľ mi neviete odpoveď na jasne danú otázku načo píšete. Ak sa potrebujete vyrozprávať nájdite si niekoho na to. To že sa tak stravujem len tak to určite nehovorím keďže viem ako ľudia na to reagujú ale keď sa ma lekár opýta ako sa stravujem odpoviem ak vás tá situácia tak veľmi zaujíma. A verím že nájdem stačí sa pýtať a zisťovať čo aj robím. Snáď nenarazím na ďalšie neproduktívne komentáre aké píšte vy.