Dobrý deň milé maminy. Obraciam sa na Vás s otázkou bývania . Som od 3.7.24 slobodná mamina nakoľko s otcom dieťaťa sme žili už nejaké obdobie v nefunkčnom vzťahu . Ide ale o to že otec malého je vo výkone trestu ( detaily nie sú dôležité ) . :( ja som ostala v byte v ktorom sme žili všetci , ja náš syn a otec malého . Byt máme v prenájme . Ďalšia vec , som plne zamestnaná , poberám daňový bonus, riešim si náhradné výživné , a príjem mám 1000€ , podľa hodín odpracovaných, niekedy 950€ ale pod 950€ nemám . V tomto byte platíme 750€ , to je pre mňa samoživiteľku veľmi veľká položka nákladná . Ale k veci , nenájde sa mamina ktorá premýšľala alebo tiež hľadá niekoho do prenájmu ? Spolubývanie ? Alebo niekto kto by prenajal byt stačí nám 1i. byt , slobodnej mamine ? Syn navštevuje MŠ, má 4 roky. V cene Max do 500€ vrátane energií ? Viem zdokladovať príjem , ak je nutné . Viem poskytnúť aj kontakt na prenajímateľa , nech poskytne info o nás ako nájomníkoch a platiteľoch. Prosím Vás , ak je tu osoba ktorá by len pouvažovala, prípadne poznala niekoho s podobným príbehom , nemám na mysli to s mojím ex , ale možno je niekto v takej situácii ako ja s bývaním a pozná niekoho , nechajte koment , alebo prepošlite toto niekomu koho poznáte. Bola by som vďačná , a ďakujem krásne. Denisa
@deniss66 v akom meste hladate byvanie?
@lienocka2808 asi v BA, ked je to vo fore BA
@lienocka2808 Bratislava , ideálne BA 4 blízke okolie, nakoľko syn v Dúbravke škôlku navštevuje a ja pracujem . :/
@deniss66 poslala som ti IP
Držím palce.