Hľadám mamičku na spolubyvanie v Bratislave v lokalite Staré mesto, Ružinov, Nové mesto.
Ja mám 4 ročne dieťa, som nekonfliktnej povahy a nerobím problémy ani bordel-uprace po malom a sebe, hľadám niekoho takého podobného, hlavne aby mal niekto vôbec záujem. Môj syn má poruchu vývinu reči a poruchu psychického vývinu, ide do škôlky bud v decembri alebo v januári, takže zatiaľ ako slobodná matka nemám financie sa osamostatniť a nájsť si vlastný podnajom so synom doma,pre mňa je toto určite lepšia možnosť ako azylový domov. Mám predstavu takú, že napríklad dvojizbovy byť za max 500€ mesačne a napoly za 250€ a 250€ teda pre každého s nepriechodnymi izbami . Kto by chcel a mal záujem, tak prosím dajte mi vedieť správou, ďakujem, verím, že si pomôžeme, ako sa bude dať. Mám aj psíka, ruský toy, 7 rokov a 3kg,miluje deti a ľudí, to by trebalo vidieť, hygienické návyky má, ale to len pre niekoho, kto by nemal problém, nemusel by tam byť psík.
nechcem ti do toho velmi hovorit, ale za 500 eur ti malokto v danych lokalitach v Bratislave prenajme 2 izbak pre 4 osoby a psa. Zrejme budes musiet pocitat s vyssim vydavkom. Ale drzim palce, nech nieco a niekoho najdes.
Asi máte pravdu, chcela som len možno vyskúšať, samozrejme ak sa nenájde nič také v sume ani nikto, tak nájdem iné riešenie.
@nicole3333 no za 500 eur ťažko nájdeš 2izbový aj niekde na sídlisku nie to v starom meste.
Preco by to bolo nerealne? Neter byva v Ruzinove za 550€ v 3izb.byte.Byvaju 3 baby...
Psík by nemusel byť, viem mu zariadiť starostlivosť, to len tak som rozmýšľala, samozrejme není nevyhnutné aby tam bol.
@mata1001 ale predpokladam, ze si to neprenajimala tuto jesen. Ak aj ano, tak tri slobodne baby su nieco ine z pohladu prenajimatela ako dve deti (de facto ide o dve rodiny, z coho moze jedna kedykolvek odist a ostane to na pleciach tej druhej rodiny) a pripadne este aj ten pes.
@3009 svagrina byvala na zahradnickej oproti mileticke za 200 vratane energii, druhych 200 platila druha baba. Islo o velky 2i. To je tusim ruzinov. Tento rok sa odtial odstahovala.
Jedna vec je cena, druha ale samozrejme status podnajomcu. Slobodne mamicky to maju tazke, lebo ich sa neda vyhodit ak by neplatili
Ja by som ti odporucila nejake krestanske inzeraty po nete. Znie to cudne ale dava to logiku. Najdu sa tam casto ludia, ktori doveruju ze zaplatis aj daju relativne ok cenu atd
@hradnapani byva tam od minuleho leta....ony su tri kamosky a jedna z nich uz aj odisla,takze byvali 2, platili potom na 1/2 a teraz sa k nim nastahovala nova tretia.
@nicole3333 k tvojmu problemu ti neporadim. Ale urcite sa nevzdavaj a hladaj byt. Nam sa podaril 1.5izbovy cca 40m2 s velkym balkonom v raci za uzasnych 180e aj s energiami. 👍
Len fakt treba hladat pytat sa ludi a pod. Taketo ponuky na nete nenajdes. Prenajal nam ho starsi pan ktory isiel do dss lebo tam uz nechcel byvat sam. Takze ozaj sa to da 👍
A mali sme velke stastie a samozrejme nahoda 👍
Drzim palce
@nicole3333 ahoj, už si nasla? 🙂
A podnájom si už našla? Lebo máš dosť nereálne predstavy