Ahojte,
vedeli by ste o nejakej milej šikovnej krajčírke, ktorá by za rozumnú cenu vedela upraviť (skrátiť a zúžiť) nohavice alebo upraviť aj inak poškodený odev? Lokalita Bratislava, ideálne Kramáre alebo Petržalka (okolie Ovsište, Farská).
Ďakujem pekne za tipy! 🙂
Ja mam dobru skusenost s krajcirstvom Adyka v Karlovke. Krasne upravene dlhe spolocenske saty. A pani krajcirka ozaj mila a ustretova.
V krajcirstve v Rertre ma aj pomerala pani krajcirka, potrebovala som zuzit saty a predlzit ramienka na overale.
@erika_ms v Petržalke na bančskej je také mini krajčírstvo v paneláku (tuším č.5, ale neviem presne), každopádne, majú plné ruky práce, tak asi sú dobrí🤷. Ja som potrebovala iba vymeniť pokazený zips. Pani to pozrela a povedala, že o dva dni si mám prísť pre to. Prišla som a ona že, v podstate tam bolo treba iba vymeniť tú vec na zapínanie a naúčtovala mi až 2€ tak som skoro spadla zo schodíkov 😂.
Ďakujem všetkým za super tipy 🙂 Dám vedieť, čo som nakoniec vyskúšala a či som bola spokojná. Ešte raz vďaka.
@erika_ms ahoj dak mi prosim potom vediet tieu zhanam niekoho na skratenie spoloc siat za normalnu cenu vdaka
@lalus mozem sa opytat na cenu prosim? Myslim tie spoloc saty potrebujem jedny skratit a neviem kam sa s tym obratit. Dakujem
Krajčírstvo Hana na Furdekovej