Hľadám kámošku v BA

olivetta
11. máj 2020

Čaute baby, odišiel vzťah, odišlo aj veľa známych. Hľadám parťáčku, parťáčky z BA na šport, na kávu, na víno, na nákupy a na večné sťažovanie sa 🙂))) Mám 41, bez detičiek, úplne normálna a veselá s mladou dušou 🙂

marcellka32
11. máj 2020

Napíš

annlia
11. máj 2020

@olivetta ahoj, kludne napis ak ti nevadi ze mam menej rokov🙂

evica92
14. máj 2020

Pridavam sa 🙋‍♀️ vínko nákupy joga večne sťazovanie a ľutovanie sa 😄 idem do toho! 😄 Ozvy sa. Teším sa

simka44
16. máj 2020

Aj ja sa pridávam 🙂

ditus96
20. máj 2020

Kľudne aj ja....

liena12
24. máj 2020

@olivetta ahoj, som 30rocna ,bezdetna, v pohode baba, kamošku by som privítala, budem rada, ak sa ozves 🙂

la_bella
25. máj 2020

Ahojte, aj ja sa rada pridam, kludne mi napiste (alebo sa ma vtirknut ja? 😁) 🙂
Mam takmer 33, deti nemam a rada sa idem hocikedy prejst, pokecat, ponadavat na chlapov, polutovat sa trosku.. 💁🏼‍♀️ ..kava, posediet niekde, zmrzka, ale kludne aj do prirody a tak 🙂 A inak som sice rodena Bratislavcanka, ale roky som zila v hroznom stereotype (tie iste trasy, praca, rutina) a spolu s prichadzajucim peknym pocasim mam chut zbovuobjavit toto mesto 🙂 prida sa niektora? 🤷🏼‍♀️

monia123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
wasabka
8. júl 2020

Zdravím vas zienky... Je toto este u niektorej z vas aktualne 😋 mam 29.a rada by som si nasla niekoho na prechádzky, poprípade kavu a podobne 😊

sim15
26. nov 2020

Ahojte. Mam 31 som bez závazkov a hladam niekoho kto ma prevedie bratislavou nakolko planujem zacinat zivot inde kedze s rodicmi uz byvat nechcem.Takze budem si musiet vyriesit pracu aj byvanie. Ak by mi vedel niekto aspon poradit budem vdacna. Dakujem 🙂fotku kludne poslem nakolko viem aky je prvy dojem dolezity.