Ahojte, túto diskusiu adresujem babám ... cca pred pol rokom som sa prisťahovala do Bratislavy. Mám tu aj priateľa ale veľmi mi chýba kamarátka - niekto s kým by som mohla zdieľať svoje pocity a viesť tie tzv. babské reči.. veď to poznáte. Ak sa niekto z vás cíti podobne ako ja, bola by som rada, keby ste sa ozvali. Už teraz sa na nové priateľstvo teším 🙂 Najlepšie časť Vrakuňa, ale kľudne môže byť aj iná.
Tiez hladam kamaratku z BA 🙂 takze kludne mi mozete napisat, mam 32r. 🙂
Ahojte, aj si hľadám nejakú parťáčku ideálne Ružinov, mám 21 študentka VŠ
@zuzik97 Ahoj, ja som sa presťahovala do BA tiež približne pred pol rokom a takmer nikoho tu nepoznám takže by som bola veľmi rada za nejakú kamošku 🙏 Mám 25, milujem umenie aj kávu, nedávno som začala cvičiť takže by som bola aj za spoločné športovanie aj keď som ešte len začiatočník v tejto oblasti 😊 inak som trochu introvert, no neskutočne rada sa rozpisujem na každú tému a vediem hlboké debaty 😊
Ahoj/Ahojte! 🙌
Mám 26 rokov, bezdetná ale mám partnera. Bývam v Bratislave síce 4 roky ale nemám možnosť spoznať nových ľudí 🤷 (pracujem z domu).
Rada chodím do kina, na kávičku. Milujem knihy. Nemám rada šport 👎ale rada by som začala cvičiť. Bývam v Dúbravke. 🙂
Pokojne napíšte IP. Mám k dispozícii ešte messenger a WhatsApp. 😁
Ahojte, ja mam 37 ale som bezdetna (zatial) a tiez hladam kamosku na travenie casu-sport, kavicky, klabosenie 🙂
@zuzik97 ideálne mozno napísať aj vek 😉 detí.. ano-nie 👌