O MNE:
Mám 32 rokov, slobodná, bezdetná. (Nie som mamička, môj nick bol iba vtip a už to neviem zmeniť 🤷♀️). Mám rada pozeranie filmov (najmä horory), chodenie do prírody, spoločenské / stolové hry, hranie pc hier, počúvanie hudby, svojpomocnú literatúru (v minulosti knihy zamerané na sebarozvoj), sem tam si rada pozriem výklad tarotových kariet - v minulosti ma aj bavilo vykladať si karty sama ale už sa tomu moc nevenujem. Takisto som kedysi bola do týchto "ezo vecí" ale to už je preč. Nemám moc veľa koníčkov, skôr mám pocit že nemám žiaden 😄 ale za to dokážem človeka vypočuť a keď si s niekym rozumiem tak mi veľmi záleží na tej druhej osobe. Rada zdieľam vtipné videá alebo vtipy / memes ktoré ma pobavili. Takisto rada zdieľam moje dojmy z pozretého filmu. Stále sa akosi hľadám po tom, čo som bola roky iba doma a nechodila von kvôli depresiám. A pomaly znovu začínam spoznávať Bratislavu. Viem, že nie som perfektná, ale pre mňa priateľstvo vždy znamenalo viac než pre iných, tak by som rada vedela či sa tu nájde niekto kto to vníma podobne. 🙂
O TEBE:
Hľadám slobodnú kamarátku z Bratislavy, najlepšie bezdetnú tiež. Hľadám spoľahlivú, úprimnú a hlavne skutočne empatickú kamarátku. Nie niekoho kto bude minimalizovať alebo zosmiešňovať to čo ma trápi. Ak napíšeš iba jednu, 2 vety - nebude to medzi nami fungovať. (Chcem sa o tebe dozvedieť trochu viac pred tým než sa stretneme). Takisto ak sa chceš stretávať spontánne že mi napíšeš či na druhý deň pôjdeme von, to takisto neukazuje rešpekt ak si nevieš vyhradiť dátum na stretnutie. A ak ma nevieš prijať v ťažkom období tak aspoň maj tú slušnosť a povedz mi to, než ma len tak ghostnúť. Ja sa na nič nehrám. Keď som smutná dám to najavo a takisto mám radšej ľudí, ktorí sa nesnažia byť nasilu pozitívny.