Ahojte 🙂 hladam si kamosku/y na vikendove výjazdy v Bratislave, kde momentalne zijem. Mam čerstvých 30, do BA som sa prestahovala cca 6 rokov dozadu s byvalym priatelom, s ktorym sme sa pred par mesiacmi rozisli, a ktory uprimne naozaj iba obcas zasiel na nejaku tu víkendovú pánsku jazdu. Mozem povedat, ze so mnou trávil naozaj vela casu, ale ked chcel a mal moznost, tak siel aj bezo mna. Okrem toho som tu vlastne bez rodiny a kamosiek, ktore zostali doma (na východnom SK), a ktore su uz fakticky v rodinnom móde - vydate, s manželmi, detmi, rutinou atd atd … a ja si tu nemam s kym vyrazit 🙈
Momentalne zijem s novym partnerom a ten je nesmierne spolocensky, bráva ma naozaj vsade, kde moze, ale zacina mi byt uz aj trapne, a preto nechcem travit kazdy vikend s nim a v spolocnosti jeho kamosov … aj ked v dnesnej dobe nie je problem vyjst si von aj sama a zapadnúť do nejakej partie po vacsine chalanov, nebolo by to voci mojmu drahému zakazdym fer. Odkedy som s nim, som si uvedomila ze mi toto cele roky chybalo, milujem sa bavit proste 🙂
Takze hladam babu/y rovnakej krvnej skupiny, spolocensky stale nevyužitú 🙈 ktora sa rada bavi a vie sa odreagovať. Diska, bar. Kludne aj cez den kava, drink, pripadne mozno budeme mat spolocne aj ine záujmy. Ale teraz primárne party zenu 👯♀️
Aj okolie BA, moznost prespat u mna 🙂
Píšte, budem len rada.
Dakujemky 😇
@terezka2233 ak budes mat niekedy cas a chut tak prosim pis 🙂
Ooo pises mi z duse ❤️❤️ Len ja s malym bejbym niekde Takto...drzim prsty