@tatiana1980 skus polikliniku Bezrucova. Dr. Hlavata je vraj vyborna, ale ci ta daju priamo k nej, netusim. Moja dr. zomrela a oni prebrali moju kartu. Tiez som teraz hladala doktora a nakoniec som sa rozhodla, ze tam ostanem (ma ma dr. Homolova) - aj tak som nenasla nikoho ineho - pozerala som Babuskovu - dr. Bockova - beru novych pacientov, no ziadne recenzie na nu. Kedze netusim kto aky je, dam tomu sancu a potom uvidim. Nastasie momentalne potrebujem riesit len preventivku, tak snad na tom nic nepokazi. A potom uvidim, ked sa s nou stretnem nazivo.
@tatiana1980 skus polikliniku Bezrucova. Dr. Hlavata je vraj vyborna, ale ci ta daju priamo k nej, netusim. Moja dr. zomrela a oni prebrali moju kartu. Tiez som teraz hladala doktora a nakoniec som sa rozhodla, ze tam ostanem (ma ma dr. Homolova) - aj tak som nenasla nikoho ineho - pozerala som Babuskovu - dr. Bockova - beru novych pacientov, no ziadne recenzie na nu.
Kedze netusim kto aky je, dam tomu sancu a potom uvidim. Nastasie momentalne potrebujem riesit len preventivku, tak snad na tom nic nepokazi. A potom uvidim, ked sa s nou stretnem nazivo.