Ahojte 🙂 hľadám si kamarátku. Bývam v BA. Mám 24 rokov, pracujem, študujem. Voľný čas trávim cvičenim, jogou, čítaním, prechádzkami, vyletmi, cestovanim, spoznavanim nových miest, mam rada rôzne handmade práce, rada malujem, nakupujem, počuvam hudbu, pozeram serialy a rôzne bežne babske veci, popripade sadnuť si niekde na kavu, vino a pod. Ak je pekne letne počasie vybehnem sa opalovať von k vode . V Bratislave nemam žiadne kamaratky a citim sa už dosť osamelo, hlavne keď prichadzaju dlhe letné dni 🙂. Ak sa tu niekto nájde v čo verím kludne sa ozvi 🙂 najskôr by sme si pisali a potom sa stretli 🙂
@22abigail22 ahoj, a čo takto sa spojiť a niekam vybehnúť, baby? 🙂
@dasa1996 Ahojte holky, už to asi není aktuální..? 😅 Ale zkusím to. Mně je 26, žiju v Ružinově a taky hledám kámošku, ideálně třeba partu kámošek 😉 Na jógu, pokec u kávy, běhání po sekáčích, cokoli.. 🙂 Tak dejte kdyžtak vědět 👍
@dasa1996 Ahoj, ja som sa nedávno presťahovala do BA a veľa ľudí tu ešte nepoznám takže by som bola veľmi rada za nejakú kamošku 🙏 Mám 25, milujem umenie, maľovanie, kávu či nakupovanie, nedávno som začala cvičiť takže by som bola aj za spoločné športovanie aj keď som ešte len začiatočník v tejto oblasti 😊 inak som trochu introvert, no neskutočne rada sa rozpisujem na každú tému a vediem hlboké debaty 😊
@mis_cha_ela Ahoj Miška, můžu se zeptat z jaké části BA jsi? V tom co píšeš se dost nacházím, tak pokud ti tu z toho vlákna nikdo neodpoví, můžeš napsat mně 😇
@dasa1996
Ahoj. 👋 Mám 25 rokov. Pracujem 🖥️ (ale už dávno neštudujem).
Nemám rada šport ale chodenie do fitka a cvičenie doma ešte zvládnem 😄
Rada cestujem (keď situácia dovolí 🙈), milujem knihy 📚😍, som kavičkárka (k tomu zákusok 😋), kedysi som kreslila a písala (ale nemám čas sa k tomu venovať 🥺), nemám rada nákupy po OC (iba keď musím) 😑, veľmi rada chodím do kina 🎥.
Síce žijem v BA takmer 3 roky ale mám iba 3 kamarátky. Nem veľké možnosti spoznať nových ľudí 😔 tak možno toto je cesta. 🤔
Ak chceš, pokojne mi napíš IP 📩