Ahojte, idem k mudr. Drakulovej prvý krát. Neviete prosim, kedy asi po vyšetrení budú výsledky? Bude mi volať? Alebo budem musieť potom druhy krát prist pre výsledky/recept a na konzultáciu? ...chcem sa podla toho objednat do CAR . Ďakujem 😊
Nomen omen, milé.
Pani Drakulova je fantasticka s ludskym pristupom. Dva krat v zivote mi nesmierne pomohla. Neviem ako to funguje teraz, mne vzdy telefon zdvihala aj odpisovala na mail. Za mna top lekarka a ma super pristup, vsetko vysvetli
Urológ Drakul
Out of topic, ale neda mi sa nepridat - ortoped doktor Kŕč
zubar Dorazil 😅
sice je to uz par rokov, ale obe tehu som k nej chodila a na prvej navsteve mi povedala kedy mam ist na krv a znovu prist. potom to bolo tak, ze krv v jeden den (papier dala na termine predtym) a termin u nej o par dni neskor ked mala vysledky. bud rada, ze si sa k nej dostala, je to vyborna lekarka, k tomu aj ludska. len bolo celkom bezne, ze sice som dostala termin, ale v zasade to bolo, ze ktory den lebo vzdy som sedela v cakarni 2-2.5 hodiny. ona nic nerobi na rychlo, kazdemu pacientovi sa venuje svedomito
@gejb ahoj ja som bola u nej min rok
A bolo to tak že prišla som, bola mini konzultacia že prečo som vlastne prišla, zakladne otázky. Zobrala mi krv a dala mi termín o 3 týždne, tento termín mi zrušili lebo dr bola chorá takže o ďalšie 3 tyždne.
O tie 3 tyždne som prišla zase, prešli sme z dr výsledky a zistila že chce ešte ďalšie testy pre istotu. Tak zase krv zobrala a keby som z bližša tak by mi dala ďalší termín ale kedže som dochádzala tak som sa o 2 tyždne mala ozvať telefonicky. To som sa nevedela dovolať lebo mali dovolenky takže som sa k vysledkom dostala až o mesiac a poslala mi ich mailom (aj to som sa už raz pripomínať musela). Celé toto trvalo od augusta do konca novembra. Takže toto moja skúsenosť
Tie prve vysledky pridu celkom neskoro tusim mesiac alebo tak sa na ne caka
ONA MALA NAJSKOR TU PROFESIU, HEMATOLOGICKA NO A POTOM PRISIEL PAN DOKONALY S PRIEZVISKOM PAN DRAKULA , no a este je exekutor pan Kruty - do zbierky mien co sedia s vykonom povolania ....
Ja som mala zubárku ktorá sa volala Zubková 😁
Dievčence, viete mi prosím dať aktuálny kontakt na Dr. Drakulovú. Našla som 3 tel čísla🤷🏻♀️ A aká je čakacia doba na konzultáciu?
@gejb ahoj no prva navsteva je konzultacia a zoberie krv a potom pošle mail alebo prideš pre ne. Nasledne je uz tak ze ides na krv a potom je konzultacia. Chodi sa dva- tri dni pred konzultaciou na krv ale ak si z daleka da sa to aj jeden den. Ja tak chodim.