Ahojte, viete mi prosím niekto poradiť dobrú hematologickú ambulanciu (osobná skúsenosť)?Bratislava prípadne Pezinok. Potrebujem si dať urobiť komplexné krvné vyšetrenia, počas tehotenstva som mala vážne problémy a lekári mi odporúčili pred 2. tehotenstvom dať si ich urobiť, ale neviem kam ísť. Ďakujem za každú radu 🙂
@iana_123 super dakujem. Výmenný lístok už mám, len sa niekde objednať 🙂
@danushiiik hematologia poliklinika Sustekova
@danushiiik ja som bola sice v Malackach, ale super, lekarka mala tiez problemy ako ja v minulosti, takze hned vedela ake vysetrenia treba 🙂 mudr.Richterova.
Synlab na kramaroch. Mudr. DRAKULOVA.
@danushiiik na Antolskej je cele hematologicke oddelenie, niekolko ambulancii, staci si vybrat 😉
@danushiiik mudr.Drakulova.Ona je top hlavne pre tie,co sa snazia mat babo.Mam toho viac za sebou a vdaka nej mam uz 1,5 rocnu dcerku.Odporucam.Je velmi prijemna
MUDr.Drakulova Kramare
pre tehotne dr.drakulova, pri oboch tehu som bola u nej sledovana, je to odbornicka a nesmierne mila lekarka
Neviete nahodu ako to teraz prebieha na kramaroch pri vstupe do polikliniky? Ci tam treba prist skoro rano a prejst dotaznikom a meranim teploty aj ked mam covid test. Dakujem
@bubusa84 pri vstupe je stol, za ktorym su dvaja vojaci. Ti odmeraju teplotu, daju vyplnit dotaznik a ten potom odovzdas v ambulancii. Mne certifikat nekontrolovali, mozno to robia namatkovo, ale na dverach je napisane, ze ked sa nedokazes preukazat negativnym vysledkom testu, tak je zakaz vstupu
@danushiiik ahoj, Alpha Medical robí kompletne vyšetrenia (aj na lepive doštičky, ktoré sa inde nerobia), sú v Ba, NR, MT, BB a v Prešove. Keď som volala na termin minuly týždeň, tak v Ba bol najbližší na konci novembra, v Nitre som dostala 16.11., tak idem tam. Potrebuješ výmenný lístok od doktora.