Ahojte, prosim poradte hematologa v BA. Viem o MUDr. Drakulovej, ale kedze viem, ze ta sa venuje hlavne tehotenstvam, tak ju nechcem moc zatazovat, moj problem nie je taky vazny. Pripadne ake mate skusenosti s hematologickymi ambulanciami na Antolskej, da sa tam normalne objednat? Dakujem za vsetky odporucania.
Syn bol na Antolskej 2x u MUDr. Prigancovej. Veľmi milá, dôkladná, trpezlivá, ochotná, po vlastnej línii vybavovala nadramec nejaké veci, ktoré sme si mohli vybaviť aj sami. Nie je len detská.
dakujem vsetkym za tipy, vyskusam
@lucia7933 ahoj, ja som po 2 potratoch objednala som sa k pani doktorke Drakulovej ale dostala som termin az na polku novembra... drzim palce 🙏🏻
@rora_kvasnik ahoj, to si sa teraz niekedy objedanavala ci davnejsie? no to jeteda tiez dost neskoro :( hladam o cosi skôr ja mam zatial 8.11. v jednej ambulancii
a zatial je to teda najskorsi termin co mi bol ponuknuty
@lucia7933 asi pred tyzdnom som dostala termin
@rora_kvasnik a mam otazku ak mozem, tiez som po dvoch potratoch, nahodou ti pri objednavani nepovedali kolko sa vyzaduje doba od potratu? Lebo mne hovoria vsade inak..niekde 6-8 tyzdnov a niekde ze na tom nezalezi...🤷♀️ asi kvoli tomu aby neboli skreslene vysledky
@lucia7933 nic taketo mi nikto nepovedal takze neviem naozaj 🤷🏻♀️🤔
@lucia7933 na reprodukcnej imunologii vyzadovali toto: 8 týždňov pred termínom už nemôžte absolvovať
žiadne umelé oplodnenie, insemináciu a pod., tiež po potrate musí byť pauza 8 týždňov
na hematologicke odbery, neviem kolko, treba sa proste informovat, ked sa budes objednavat alebo by som tiez sla cestou 8 tyzdnov, aj tak ta asi skor neobjednaju nikam :(
@lilke mozem sa opytat..ta Dr. ktoru spominate,MUDr. Prigancovu to je táto co pracuje tu: https://www.unb.sk/ambulancia-pre-poruchy-hemos... a nahodou neviete ci sa venuje aj kompletnej hematologii? (napr aj trombofilne mutacie...)
@lucia7933 áno, veľmi spokojní. A výsledky podľa diagnózy. U syna to bolo napr. vždy okolo mesiaca. Ale keď prišli výsledky, ona kontaktovala telefonicky, trpezlivo vysvetlila, neuhanala čas, a papiere buď poslala poštou alebo sami sme si vyzdvihli na ambulancii. Ale syn potreboval kvôli chirurgickým zákrokom.
@petamich ahoj, mozem sa Ta este opytat, ako to prebieha u pani doktorke Cechovej. Termin mam vo stvrtok a neviem sa ta teraz dovolat. Vies mi prosim poradit, ako to tam prebieha. Mam prist medzi 7:00 a 9:00 nalacno na krv predpokladam a potom sa caka podla poradia dovnutra alebo ako. Priblizne ako dlho to prosim trva. Ide o to, ze potrebujem zabezpecit strazenie pre dceru, tak aby som to aspon trocha odhadla. Dakujem
@pandusica ahoj, no ja tam chodim pred 7:00 ak nechcem byt 15+ v poradi, zvyknem tak medzi 6-6:30 tam uz prist a zobrat si cislo (visi na dverach na chodbe), potom podla poradia berie krv, zacne o 7:00 a cca. 2 hodiny na to ma vysledky a opat podla poradia zacne volat, na vysledky inak nemusis cakat, da sa aj po 13:00 zavolat, spytaj sa jej ale ci ty, ked si prvykrat mozes tak, vtedy sa vybavis rychlo ;) inak je to zopar hodin - uz som bola vybavena aj 9:30 a uz aj 11:30 🤷♀️ ale vacsinou, ked som do cisla 5 a cakam na vysledky do 9:30 som vybavena
chodim MUDr. Cechovej k Milosrdnym, netusim, ci este berie pacientov ale za skusku asi clovek nic neda 🙂 je uzasna aj ona aj sestricka