Gynsana - cenník, lekári, skúsenosti

47katka47
15. aug 2024

Dobry den,

Viac krat som pocas tohoto roka navstivila stranku gynsany no ako som si nasla v starom prispevku, od r 2021 sa teda o moc nezlepsila….
Nic sa z nej neda vyzistit

Ake mate prosim skusenosti ?
Aky lekari tam robia?
A aky maju cennik?

Vopred Vam dakujem za kazdu odpoved/ skusenost 🙂

nikdenikto
16. aug 2024

Ja ma skvelú skúsenosť, som pacientkou doc. Ferianca už niekoľko rokov, predtým Gynaex. Jeho žena sa tam špecializuje na vyšetrenie prsníkov. Sú tam aj ini lekári z Gynaexu, väčšinou sú to zamestnanci aj Ruzinovskej nemocnice.

Ceny: za preventívnu som platila naposledy 70€, iné si konkrétne nepamätám. Tuším okolo 50€ každá poradňa keď som bola tehotná.

12_lucita
19. aug 2024

@47katka47 Skusenost velmi dobra, ceny trosku vyssie, resp bratislavsky standard, preventivka 70 eur. Ja chodim k MUDr Feriancovej na sono prsnikov pravidelne a na preventivku k MUDr Papcunovi (primar z Ruzinova). Za mna spokojnost!

zirafkasaska
19. aug 2024

@47katka47 tiež sa pripájam ako max spokojná, chodím k MUDr. Križkovi, tento rok som bola aj u MUDr. Feriancovej na sono prsníkov. Ceny bratislavsky štandard, 70€ za prehliadku, minimalne čakanie (objednavanie na čas)

katemiss90
3. sep 2024

@zirafkasaska @12_lucita Prosím Vás, čo je to ten bratislavský štandard? Ja som u svojej gynekologičky nikdy neplatila tak veľa za prevenciu.

zirafkasaska
3. sep 2024

@katemiss90 je to súkromná ambulancia a nemá zmluvu s poisťovňami, pokiaľ viem, všetky si účtujú poplatky, preto je to štandard. Ja som s prístupom tohto lekára spokojná a som ochotná 1x ročne zaplatiť tento poplatok. Nepoznám žiadneho štátneho gynekológa, u ktorého sa neplatí žiadny poplatok.

12_lucita
3. sep 2024

@katemiss90 Bratislavskym standardom som mala na mysli cenu v akejkolvek bratislavskej sukromnej ambulancii, ktora nema zmluvu so zdravotnymi poistovnami. 70 eur (a viac) som uz platila u gynekologa, na gastre na Bezrucovej, u dermatologa, ci u zubara 🙂