Gynekoloóg MUDr. Sfwan Abo Romih

jahvoodka
21. mar 2023

Prosím, máte niektorá skúsenosti s gynekológom MUDr. Sfwan Abo Romih na poliklinike Tehelná. Zaujímajú ma hlavne skúsenosti s ním počas tehotenstva. Podľa obvodu k nemu patrím, a tak uvažujem o prestupe. Ďakujem

veverka84
21. mar 2023

@jahvoodka tento lekar bol porodnik v porodnici v Partizanskom, daj si tu na MK porodnica Partizanske a najdes zopar recenzii, celkom si ma potesila, ze uz tam nie je baby ho moc nechvalili a ja sa tam chystam v juni, ale teda skor slo o jeho pristup ako odbornost.ved pohladaj

idaku
17. dec 2023

@jahvoodka zdravím, ..išli ste medzičasom k nemu? tiež zvažujem ale nikde som nenasla hodnotenia..

jahvoodka
autor
19. dec 2023

@idaku Nie, zostala som pri svojej "starej' gynekologicke. Odradili ma hodnotenia

zero_hero
19. dec 2023

@idaku chodila som k nemu na poradne, keď bol ešte v pe aj som ho mala pri pôrode a za seba nemôžem povedať nič zle, ja som bola s ním veľmi spokojna.

idaku
20. dec 2023

@jahvoodka a aké hodnotenia? Mne sa nepodarilo nájsť nič ...v Tom partizánskom boli negatívne hodnotenia ale len na primára tuším..

idaku
20. dec 2023

@zero_hero super...mna caka uz len kontrola po sestonedeli a potom v najlepsom pripade len preventivky takze asi tam pojdem... a hadam bude v pohode..

idaku
Autor odpoveď zmazal
Zobraz