Gynekologicko-pôrodnícka ambulancia OBGYN Trnávka - cenník

matejkoo
11. jún 2020

Dobry den, chodite prosim niekto do OBGYN na Trnavke? Nemaju zverejneny cennik ani na webe ani nikde a nechcu mi ho poskytnut. Vraj sa plati len za niektore vysetrenia... viete mi prosim povedat kolko za preventivku a pod?
Dakujem

chocolate_cake
11. jún 2020

Za ultrazvuk sa plati 10 Eur (tehotne 8 Eur), monitor (pasy) 10 Eur. Ostatne neviem, zatial som tam len 3 mesiace.

matejkoo
autor
11. jún 2020

aha dakujem za info, lebo fakt mi je zvlastne, ze mi sestricka cennik nechce poslat... som tam registrovana od 1. 6. ako rajonny pacient a ze pocas juna ako prveho mesiaca by som platila este viac. A ze za preventivnu prehliadku to potom bude 10 eur (nemala by byt jedna preventivka v roku zadarmo?).

chocolate_cake
11. jún 2020

@matejkoo Mala by byt zadarmo, aj 3 ultrazvuky v tehotenstve by mali byt zadarmo, no ale plati sa aj za ne. Beriem to tak, ze je to sukromna ambulancia, lekari su super, tak si zaplatim, nie je to az tak vela. Normalne chodievam len raz za rok na preventivku, tak mi to nevadi. Ale princip chapem, ze niektore ukony su hradene poistovnou, tak by to nemali spoplatnovat.

ajja1
15. jún 2020

@chocolate_cake prosim k akemu lekarovi chodis a kolko zaplatis za preventivku spolu, prosim?

chocolate_cake
15. jún 2020

@ajja1 Ja chodim k d. Chudovi - fakt skvely odbornik, navyse stale vesely a vtipny. No teraz vraj mal uraz, tak som naposledy bola u d. Mikolasika, tiez super doktor, velmi mily, vsetko popozeral. Ja tam chodim len 4-ty mesiac pocas tehotenstva, lebo predchadzajuci gynekolog zanedbaval vysetrenia, takze preventivku som tu este nemala. Ale tento tyzden idem do poradne, tak sa opytam sestricky (dufam, ze nezabudnem) a napisem, co stoji preventivka.

ajja1
15. jún 2020

@chocolate_cake dakukem, si zlata!

matejkoo
autor
15. jún 2020

@chocolate_cake oki, som zvedava, co povedia. Lebo ja som nevedela, ze su sukromna ambulancia, len som sa k nim teraz prihlasila po prestahovani a podla rajonizacie k nim patrim. Najskor ma nechceli ani vziat za pacientku, az ked som im 2x potom napisala, ze odmietnut ma podla zakona nemozu, lebo som ich pacient, ma vzali. Ale podozrive mi potom znovu bolo, ze nemaju cennik na webe ani pred cakarnou som nic nevidela. Uz by sa nemali platit ani poplatky za objednanie na presny termin (ale viem, ze sa to nedodrziava, napr. dnes aj ocna statna odo mna chcela 10eur). Ja som rodila tiez u Dr. Chudu a ma mi urobit jeden chirurgicky zakrok, preto tam k nim aj chcem ist. A netusim, kolko vlastne aj budem platit, lebo sestricka mi nechce ukazat cennik....
A prosim nevies, ci k nim sa len objednava na termin alebo sa da hocikedy prist pocas ich ordinacnych hodin?

chocolate_cake
15. jún 2020

@matejkoo Oni uz maju plno, lebo sa o nich vie, ze su dobri. Tiez som si nebola ista, ze ma zoberu. D. Chuda sa najprv so mnou kratko porozpraval, ze preco chcem ist k nemu a nakoniec ma zobral. Cennik inak nemal ani moj predch. gynekolog. Ale nechapem, preco ho nezverejnia. Za objednanie na cas sa neplati. Neviem, ci da ist bez objednania, ale myslim si, ze v akutnych pripadoch urcite ano. Inak len pre istotu napisem, ze oni su krestanska ambulancia, takze antikoncepciu nepredpisuju. Myslim si, ze aj na zaklade toho vyberaju pacientky, aby potom neboli nespokojne, ze sa k nej nedostnu.

chocolate_cake
16. jún 2020

@ajja1 @matejkoo Ahojte, tak zistila som nejake info o poplatkoch. Preventivka stoji 10 Eur a ak pacientka chce nejaku specialnu cytologiu, tak k tomu este 18 Eur. Preventivka po sestonedeli stoji 10 Eur.

ajja1
16. jún 2020

@chocolate_cake Dakujem!

amandicka
31. aug 2020

@chocolate_cake ahoj. Preventivka sa tam plati? Ved ta ide zo zdrav.poistenia. A teda co sa tak plati? Ja som pocula, ze len ultrazvuk. Tiez tam chcem k nim prejst, ale nik mi neviem presne povedat o tych poplatkoch.

matejkoo
autor
1. sep 2020

@amandicka ano platila som za preventivku, vraj za odberovy material... co uz

chocolate_cake
3. sep 2020

@amandicka Ahoj. Veru, plati sa aj za preventivku - sestricka mi to povedala. Sukromni lekari si vzdy pytaju nieco navyse.

jullietka
3. sep 2020

@chocolate_cake to je velmi velmi divne,ja chodim tiez k sukromnikovi a nikdy nikdy si nezobral ani za preventivku ani za ultrazvuky,preventiva je zo zakona zadarmo aj 3 ultrazvuky hradi poistovna...takze vyberanie si poplatkov ide cisto len do ich vrecka

matejkoo
autor
4. sep 2020

@jullietka ved to, preto som i zalozila tuto diskusiu.. a to som este ich rajonny pacient

jullietka
4. sep 2020

@matejkoo neviem fakt je to divne. Jedine co som si platila bol 3d ultrazvuk ale ziadne ine vysetrenie nie,ved im to preplaca poistovna...

chocolate_cake
4. sep 2020

@jullietka Ja to beriem tak, ze si radsej zaplatim raz za rok 10 Eur a nemusim tam cakat, vybavenie je moderne, lekar velmi mily a navyse skuseny. Ak ti to vadi, tak sa mozno opytaj na zdr. poistovni, ako to je. Ja som takto volala do poistovne pri predch. gyneklogovi, ktory ma nechcel vysetrit v tehotenstve, lebo som chcela prejst k tomuto gyn. a musel ma vysetrit. Si myslim, ze aj ohladne poplatkov budu vediet povedat.

jullietka
4. sep 2020

@chocolate_cake ale ved ja som nikde nenapisala ze mne nieco vadi 🙂 asi si chcela oznacit autorku. Ja nemusim nic platit,takisto necakam,dr ma moderne vybavenie,robi externe aj v nemocnici,je aj porodnik a ma roky praxe 🙂 ja som maximne spokojna a napriek tomu ze je sukromnik neplatim za ziadne vysetrenia,ani monitor,ani pasy nic,,iba to 3d ale to je nad ramec tak preto

chocolate_cake
5. sep 2020

@jullietka Ja som to samozrejme nemyslela zle 🙂 Niekomu to moze vadit, lebo je to predsalen platenie navyse. Ak mas sukromnika, skuseneho a neplatis navyse, tak je to uplne super, tiez by som brala 🙂

moninah
5. sep 2020

@matejkoo myslim, ze pri preventivke sa plati za jednorazovy material - napr zrkadla.

kikulienkadd
5. sep 2020

Ahojte,je to tak,že pri preventivke platíte ultrazvuk + cytologiu + jednorazové zrkadlá čo lekár použije pri odbere materiálu. Vždy je o všetkom informácia v maili pri objednaní. To,že lekár robí vyšetrenie nad rámec výkonov hradených poisťovňou je len dobre. Platí sa tu aj za ultrazvuk prsníkov. No keď to všetko zrátam, je to menšia suma ako ročný poplatok u iných gynekológov.

matejkoo
autor
5. sep 2020

@kikulienkadd akoze inde nepouzivaju jednorazove zrkadla? len sa pytam, to teda netusim 🙂 predtym som u rajonneho dr. neplatila za preventivku nic navyse, ani za ultrazvuk ani cytologiu, jedine ze tie zrkadla su brane ako odberovy material nehradeny poistovnou?

kikulienkadd
5. sep 2020

@matejkoo existujú nástroje na viacnásobné použitie, ale tie sa musia sterilizovať, v nemocnici používajú také. Predpokladám,že sa to skôr dá vo veľkých zariadeniach,lebo na to treba ľudí a prístroje,samozrejme čas.
Mne skôr išlo o kvalitu lekára a prístup,preto chodím sem. Mám to cez celú Ba,predtým som chodila do Stupavy, no neľutujem. Pred 10.rokmi som bola (u iného lekára) prípad pre centrum asistovanej reprodukcie-neplodná,no a mám 2 deti. Kamoška mala gyn.potiaže,jej lekárka ju niekoľko rokov (!) chlacholila,že to nič nie je. Išla sem a dr jej zistil hraničné hodnoty onkomarkerov, nález v maternici...odoslal na operáciu na Heydukovu. Mladá baba,3 deti, maternica vonku,potiaže skončili.

antamauru
13. feb 2022

@kikulienkadd ako je to prosim teraz s Obgyn? Uz nie su v Stupave? Iba Trnavka ?

kikulienkadd
13. feb 2022

@antamauru ahoj, momentálne neviem,ako je to v Stupave. Nebola som tam odkedy chodím na Trnávku od jesene 2017. Možno skús napísať mail sestričke do Stupavy...

eli_54321
17. mar 2023

Ahojte, chcem trošku oživiť tému otázkou, koľko cca sa platí za preventívku a bežné úkony v tehotenstve (poradna, odbery atd) aby vedela rodina kolko cca kalkulovat za cely proces 😁 samozrejme ocenujem, ze maju svoju odbornost preto ma to zaujima, a premyšlam tam zacat chodit. Beru nove pacientky podla vsetkeho co som sa docitala 🤗 prosim mamicky nejake info a skusenosti len cca, chapem, ze ked nemaju zverejneny cennik tak ho nechcu najst asi niekde inde na fore, ale mame rok 2023 a ceny sa stale zvysuju 😁 vopred dakujem za odpovede a skusenosti.

ajja1
17. mar 2023

@eli_54321 aj mna by to zaujimalo ak sa najde dobra dusa a poradi. Tiez ma zaujima ktoreho lekara odporucate. Tehotna nie som

kikulienkadd
17. mar 2023

@eli_54321 ahoj, cenník nepoznám, predpokladám, že je k nahliadnutiu v ambulancii u p.sestričky. Posledné 2 roky (2021,2022) som si nechala LB cytologiu preplatiť vo VšZP (peňaženka zdravia app) a už naozaj neviem, koľko som zaplatila.

eli_54321
22. mar 2023

@ajja1 Odpisali mi, že z kapac.dovodov neberu nove pacientky 🙂