Ahojte hľadám gynekologičku - ženu ideálne v Ružinove alebo okolitých častiach. Som cca 6tt. Nemáte nejaké odporučenia? Chcela som ísť do Obgyn ale tam kvôli kapacite vraj neberú. Ako je to inak s gynekológom podľa bydliska ? Viem si zistiť niekde pod akého spadám? Zatiaľ som chodila ku gynekologicke v TN kde som pred tým bývalá, ale počas tehotenstva neskôr to už nepokladám za dobrý nápad.
@nattholla viem poradiť iba ako zistis spádoveho https://www.e-vuc.sk/bsk/zdravotnictvo/kto-je-m...
Inak veľa gynekológov berie pacientky, ktoré nie sú tehotné lebo nestíhajú. Tak veľa šťastia pri hľadaní
@nattholla ahojky, ja chodim do probiosu ku mudr Zagyiovej, tiez som tehotna a je fajn, vsetko ochotne vysvetli, vytlaci foto, dava mi ich aj na USB, sestricky fajn
Myslim ze aj beru nove pacientky, ja som sa tiez prehodila len nedavno ku nej
@nattholla Odporúčam MUDr. Borošovú (klinika Gynaex, Záhradnícka 36). Pracuje tam viacero gynekologičiek (Valúchová, Habánová), takže si môžeš vybrať 👍. Pokiaľ viem, tak všetky berú nové pacientky.
@nattholla Na Trnavskej ceste je Gynsana, tam urcite beru nove pacientky. A k druhej otázke staci dat do google napríklad lekar podľa obvodu..