Ahojte. Prosim kde ste mali dobre skusenosti s gynek.pohotovostou v tehotenstve v BA? Ja som v 12 tt bola v ruzinove a taku neprijemnu lekarku som chytila, ze tam nemam chut ist. Zacala som spinit som v 21 tt a chcem ist niekam kde sa ku mne nebudu chovat ako k odpadu. Dakujem.
Ja som bola cca pred mesiacom poslana do polikliniky v ruzinove do rizikovej poradne. Lekar tam uz nebol, poslali ma na urgent. Tam ma hned vzali, zobrali krv a poslali hore do nemocky na vysetrenia, kde si ma aj nechali. Vsetko bolo rychle, do hodiny som uz bola na izbe. Zalezi na koho natrafis. Aj v sukromnej klinike mozes natrafit na neprijemneho cloveka..
ja chodim do Kochu mam tam aj svoju gyn, a uz som tam asi 3x tusim bola na pohotovosti..a vzdy fajn, ziadne cakanie
Kramare, necakali sme vobec, doktorka bola strasne zlata. Ale bola som aj u Kocha, len sa plati 60€, tiez uplne v pohode. Ruzinovskej celej gynekologii sa oblukom vyhybam, po ich “liecbe” ma zachranovali na Kramaroch…
Ja mam zas negativnu skusenost prave v Kochu. Tak neprijemnu doktorku som uz davno nezazila. Akurat ze som cakala mozno len 20 minut tak to bolo pozitivum.
zaplatila som si vysetrenie u Kocha 🤷♀️ pripadne aj Bory maju urgent