Ahojte, aktuálne hľadám ženu gynekologicku v BA. Zatiaľ som písala do medifem tam neberu nové pacientky. Písala som do gynaex tam berú, ale ceny si musím ešte zavolať. Problém s gynaexom vidím v tom, že sú tam primarne muži a ja by som chcela skôr ženu. A potom som písala mudr. Jane Marekovej, ale akurát mám take zmiešané pocity po tom čo som si čítala aj tu na fóre a aj na iných stránkach. Je to take fakt 50/50 s tou pani doktorkou. Chcela by som sa opýtať tých z vás ktoré s ňou máte skúsenost tak aké sú? Či ju ako lekárku odporúčate? A pripadne či máte tip kde to ešte skúsiť ? Ideálne ruzinov, staré mesto, nové mesto a petrzalka. Ďakujem moc moc
@minesasubu ahoj aj o nej som uvažovala ale tam má odradilo najmä to, že veľmi veľa báb písalo že neunosne dlho čaká (vraj okolo 4 hodín) akože to sa mi zdá už vážne dosť
Ahoj, ja som tiez vzdy chcela len zenu, aj moja prva gynekologicka bola zena, ale nebola som s nou spokojna, kazde vysetrenie bolo dost bolestive plus veci zanedbavala. Potom sme sa aj prestahovali a mala som problem zohnat gynekologa. Nasla som Mudr Millyho na Bajkalskej, bolo mi najskor neprijemne ze je to muz, ale naozaj mozem odporucat vsetkymi desiatimi. Ked ma vysetruje ziadna bolest ani neprijemne pocity, vsetko spravi dokladne a profesionalne, ked treba vysvetli cokolvek a vobec sa unho necaka, maju obkednavkpvy system kde sa online objednas na presny cas a vtedy ta aj vezmu. Ak chces bez objednania, tiez som nikdy necakala dlhsie ako 20 minut
V Dúbravke máš ženy gynekologicky
V gynaexe chodíš vždy ku svojmu lekárovi. Už je tam aj nejaká žena. A ceny sú 35-50 za vyšetrenie. Pokiaľ to od minulého roka nezmenili. Ja tam chodím, ale k mužovi a som veľmi spokojná. Ja som mala predtým 2 ženy a nevidím v tom velky rozdiel. Akurát tu cítim odbornosť väčšiu. Ale predtým som bola v malom meste.
Skus dr Luciu blazkovu. Je v starom meste na heydukovej ale aj v dúbravke. Je skvela, ľudská profesionálna.
Do rusoviec som chodila aj ja a čakala som dlhee hodiny. Neodporúčam.
Ja chodím ku dr. Marekovej ale do Rohožníka a ako neviem podľa mna je to podľa toho akú má náladu, mám skúsenosť že keď som bola prvý krát tehotná a išla na ultrazvuk v 13tt tak ma sprdla že prečo mám plný mechúr že nič neuvidí na ultrazvuku ( ja som nemala potrebu ísť na wc) ako vtedy ma to dosť zaskočilo predsa prvé tehotenstvo odkiaľ som ja mala vedieť čo mám robiť , síce som nakoniec potratila tak vtedy bola taká milá že to bude dobré ale neriešila nič žiadne vyšetrenia no a teraz naposledy keď som mala MMT som u nej bola tak ako klobúk dole snažila sa riešiť môj problém na ktorý mi prišli.. tak že za mňa nieje zlá ale treba ju vystihnúť vtedy keď má dobrú náladu 🙂
V gynaexi je mudr borosova. Velmi mila mlada p. Doktorka. Ak sa prihlasis k nej, budes chodit len k nej.
ja chodim v starom meste v BA Mudr Sona Horvathova.
Ja chodím k Dr. Marekovej do Petržalky. Za mna absolútna spokojnosť.
Ahoj. Chodim k Mudr. Tokolyovej na Poliklinike Vajnorska. Rocny poplatok 50 Eur. Chodim uz druhe tehu. Som spokojna a stoji mi za to dochadzat z PK.
Zuzana Durinova pri Figare. Neskutocne dobra doktorka, uzasny pristup aj jej, aj jej sestricky. Cestujem za nou 50km.
ak sa neobjednas tak sa caka cca do 2 hodin nakolko ku nej chodí vela pacientiek ale kedze je covid tak moc pacientiek teraz nechodí , ja som dnes bola objednanie stoji 15 € a zobrala do 5 minut ale je to tvoje rozhodnutie
Zaporozska Petržalka femme, sú tam asi tri lekárky
@tatiana1329 ja som sa k nej snazila prejst a neberie nove pacientky. Aj ked bolo to 2 roky dozadu. Keby sa to zmenilo, tak by ma to potesilo 🙂
Ja mam Grossovu v Dubravke,som s nou spokojna..sice sestricka je taka cudna, ale co uz, neriesim..Grossova robi aj v Iscare,takze sa dost vyzna do tem neplodnost,asistovana reprodukcia,atd..tam som ju aj spoznala a vdaka nej mame dieta 🙂 prirodzene pocate
MUDr. Alexandra Zagyiová, je velmi mila, ludska, a zaroven aj odbornicka. Chodila som k nej pocas celeho tehotenstva a chodim aj nadalej. Ma aj velmi milu sestricku. Urcite odporucam.
Ahoj, videla som o akú lokalitu máš záujem avšak ja doporučujem doktorku Chabadobú z Rusoviec je absolútne skvelá veľka odborníčka.Skús sa opýtať ak by si chcela či berie nové pacientky lebo sa oplatí za ňou aj dochádzať.