Dnes som dostala smsku, že od 1.8. je nová gynekologička v Medissime Mudr. Chrastinova. Poznáte ju niektorá? Mám prísť podpísať novú kapitačnú dohodu. S Mudr. Bohmerom som bola veľmi spokojná, tak teraz neviem. Mám hľadať nového gynekologa?
Dobry den, prisla som sem kvoli identickej otazke, kedze aj mne prisla SMS. Zaroven chcem ale dodat, ze s doktorom Bohmerom mam velmi rozporuplnu skusenost. Cely cas ako bol v Medissime sa mi naozaj pozdaval jeho pristup, bol mily, ludsky a pod. Lenze... ked som unho posledne mesiace ocakavala nejaku akciu, tak nic. Ja od doktora naozaj necakam, ze mu mam hovorit na zaklade internetu, ake vysetrenia mi ma spravit. Ked mi bolo oznamene, ze odisiel, nasla som si inu lekarku a zazila som sok. Jedna diagnoza za druhou (ovplyvnujuca aj plodnost a aj celkove zdravie), zaroven nie maly polyp, ktory treba odstranit. A to som unho bola naposledy tento rok. Ak ste unho nemali nejaky problem, odporucila by som vam dat sa u nastupkyne poriadne vysetrit, vratane kultivacie, aj ak ste bezpriznakove. S ostatnymi doktormi v Medissime som spokojna. Neviem, co sa tu stalo.
Pozdravujem, bohužiaľ - mám podobnú skúsenosť s pánom Bomerom ako jednapani. Až tak, že som skončila ako onkopacient... Tiež hľadám nového gynekológa, Keď mi niekto odporučí toho a toho - neviem sa tam dovolať (hľadám zatiaľ mimo Procare-u), tak sa chcem opýtať na pani MUDR. Chrastinovú...Už ste u nej niektorá bola?
@nadezda_hraskova Tak ja už som u pani doktorky bola a úplná spokojnosť. Velmi milá, všetko vyšetrila a nechala urobiť odber krvi. Ja zostávam.
@faustine presne aj ja, škoda že odišiel. Každý dobrý doktor tuším od nich odíde, k Mudr. Bohmerovi môžte chodiť, mimo procare