gynekolog v bratislave, ruzinov ideal
Dobry den, potrebujem si preniest kartu a hladam gynekologa, ktory berie novych pacientov. Skusala som Obgyn ale neberu. Spadovo som Prievoz a ten patri do Kocha (co nechcem). Skor nejaka mensia ambulancia s ludskym pristupom. Dakujem.
To iste som riesila ja. Kocha som nechcela. Nakoniec ma czala Dr.Rybanska poliklinike na ruzinovskej. Super sestricka aj lekarka. Mila empaticka a myslim ze beru novych pacientov stale. Platil sa 30 eur vstupny poplatok a potom som platila 150 ked som otehotnela jednorazovo za vsetky poradne
@klau008 mozem ti to zhrnut, ale ked si das vyhladavat aj tu na koni diskusie o nom, docitas sa viac. za mna velmi nedostatocna komunikacia, neochota odpovedat na otazky, povrchne robene sono pocas teh....aby morfologicky ultrazvuk trval 4 minuty?? maju v tej ambulancii prilis vela pacientiek, potom je ten pristup taky aky je. keby som od kamosiek nevedela, ako to mali ony pocas tehotenstva u svojich gyn., tak by som si povedala, ze zvlastne, ale ok.
No a ja neodporucam Raslovu. Velmi zla skusenost
@malicka_mysicka ak by si chcela na Vajnorskej Dr.Strakova. Vstupny poplatok 60 ci 80e mimorajonne a potom uz nic. Jedine ak by si si chcela doplatit kultivaciu. (Akoze tu lepsiu) 25e
MUDr. Michal Semivan ma novu ambulanciu na Trnavskej ceste, PrenatalGyn Care a prijma nové pacientky 🙂
@malicka_mysicka tiez odporucam Mudr. Michal Semivan, chodila som k nemu v ProCare a teraz budem prestupovat do jeho ambulancie PrenatalGyn Care na trnavskej ceste.
@malicka_mysicka ja ti za seba napisem, ze ti neodporucam MUDr. Millyho, najma ak planujes tehotenstvo. viem, ze cakas odporucania ku komu ist, tie vsak nemam, hoci sa sama chystam zmenit gynekologa, ale nedalo mi to.