Gynekológ bez ročného poplatku - Bratislava

franzovamater
24. nov 2020

Zdravím, neviete o nejakom dobrom gynekológovi (je jedno či muž alebo žena) v BA, ktorý nemá ročný poplatok, alebo tak max 50 eur? Nieže by som si to nemohla dovoliť, ale chodím ku gyn raz a rok na preventívku, takže pre mňa zrovna nie je atraktívne to, že mi to platí celý rok, kedže u mňa je to vlastne suma za jedno vyšetrenie a to už niekde vychádza lacnejšie ked im tu preventívnu zaplatím na ruku ako samoplatca...

kattien1992
24. nov 2020

@franzovamater mudr. Marekova v petrzalke 🙂 veľmi príjemná, pred rokom keď som k nej nastúpila ešte brala pacientov, neviem ako teraz

petamich
24. nov 2020

@franzovamater ja chodim v Ruzinove MuDr. Zacok a som tiez spokojna, rocny poplatok ma 60E ale nedavno to tu niekto riesil na fore a baby tam pisali aj lekarov, kde si platis za kazde vysetrenie co by sa tebe asi viac oplatilo skus najst pripadne tu starsiu diskusiu asi 1-2 tyzdne dozadu 🙂

zuzike123
24. nov 2020

Mudr. Chabadova v Rusovciach, mam k nej plnu doveru.

nina255
24. nov 2020

@zuzike123 takze si s nou spokojna ? Ja som nad nou rozmyslala ale potom som citala recenzie vraj sa tam dlho cakava? A ze neberie telefony ked sa jej pozrebujes dovolat.. 😕

zuzike123
25. nov 2020

@nina255 to je pravda, caka sa dlho, lebo uprrdnostnuje tehulky, ale teraz cez koronu v pohode. A da sa objednat za poplatok ak chces. Pokial tam clovek ide raz do roka, tak sa to da. Mne sa paci, ze je precizna, nic nezlahcuje, ked treba, riesi a posle inde atd.

nina255
25. nov 2020

@zuzike123 takze nejaky rocny poplatok atd sa u nej neplati? Len ked chcem aby ma zobrala na urcity cas ? Kedze tiez chodim iba na preventivky raz za rok takze by sa mi to neoplatilo.. Dakujem teda 🙂

zuzike123
25. nov 2020

@nina255 rocny sa neplati, raz som platila tusim 7e za usg mimo preventivky, inak nic. Tehu som u nej nebola tak neviem ako vtedy. Ak by si sa rozhodla k nej prestupit, odporucam ozaj teraz cez koronu, usetris aj na objednavani na cas.