Milé dámy, hľadám si gynekológa v BA, ktorý má zmluvy so zdravotnými poisťovňami, bez ďalších poplatkov a príplatkov. Ostala som nemilo prekvapená, že nájsť takého lekára je priam nemožné. Všade požadujú ročný poplatok v rozsahu od 70 do 130 eur ročne, prípadne nemajú vôbec uzatvorené zmluvy so ZP a všetko si pacient hradí z vlastného vrecka. Dá sa vôbec taký nájsť, či je to čistá utópia? Budem rada za Vaše postrehy a skúsenosti.
Mizno nájdeš, ale ten ročný poplatok má svoje výhody, je to vlastne balík služieb a mizes si pozriet čo všetko je v tom zahrnuté
Ja radšej zaplatím napr 100 EUR ako keby som mala si napr na veľké sono hľadať iného doktora, alebo aby som na testy na glukózy sedela pol dňa v nemocnici, alebo aby som na predposledné vyšetrenia sedela zas pol dňa v nemocnici, platila si termíny, ....
Treba hľadať aj podľa referencii, ok, budeš mat doktora bez poplatku, ale čo jeho kvalita?
@rozovykon mudr. Vargová v ružinovskej poliklinike je ozajstná odborníčka super gynekologička a neplatila som u nej nič. Iba za založenie karty a jedine za rozšírenú cytológiu. Ale inak žiadny poplatok. Čiže odporúčam
Ahoj, som v Gynesa - Poliklinika Tehelne p. Platila som 50e ako registracny poplatok. Pani dr. je velmi stroha ale mne to vyhovuje. Odporucila by som ju.
isto sa da najst ale aj napriek tomu by som si skontrolovala cennik 🙂 castokrat sice neplatis rocny poplatok ale potom platis za objednanie, orazenie priepustky a v tehotenstve za kazdu fotku zo sona, na testy ta posle inam a pod. -> treba sa na to pozriet aj z tohto pohladu a drzim paste, ja zrovna mam toho s rocnym poplatkom 😃 takze konkretne meno zial pre teba nemam