Gym s detským kútikom v Bratislave

enkenk
23. apr 2023

Ahojte mamičky na MD,

Už dlhšie hľadám nejaké miesto, kde by som si mohla ísť zacvičiť a synčeka nechať v detskom kútiku alebo aspoň vziať ho so sebou a nechať ho hrať sa s jeho hračkami pri mne kým cvičím. Mohlo by to byť klasicke fitko alebo aj skupinové cvičenie. Je také niečo v Bratislave alebo okolí? Hlavne nech môžem ísť cvičiť niekde mimo domu. Fitshaker, YouTube a podobné cvičenie na doma mi nevyhovuje.

nikol789
23. apr 2023

@enkenk tu sa pripnem🙏🏽❤️

lucik194
23. apr 2023

99perc fitiek ma zakaz vstupu deti do 15rokov
nehrozi aby dieta vedla teba sa hralo jed cvicis na strojoch kvoli bezpecnosti

ale v petrzalke nejake fitko bolo, kde si mohla aj s detmi.... pohladaj v BA v skupine v starych spravach

enkenk
autor
23. apr 2023

@lucik194 viem, že väčšinu je vstup od 15-16. Ale možno by sa niekde dalo, samozrejme na vlastnú zodpovednosť. Napr. kde nie sú stroje, ale iba funkčná zóna. A pýtam sa preto tu v diskusii lebo hľadám tip na konkrétne miesto. Čo som našla bolo uz všetko neaktuálne.

lucik194
23. apr 2023

@enkenk ani na vlastnu zodpovednost, to si malokto zoberie na triko......ak by sa cokolvek stalo, budes sa s nimi sudit?

ja som bola 1x prave v takej separe zone, dovolili len kvoli tomu, ze majitel bol kamarat plus boli sme dve dospelacky, jedna vzdy strazila deti druha cvicila, deti vobec nemohli vstupit do cviciacej zony, on sam mi povedal, ze toto nikdy nerobi a nedovoluje.....

klara351
23. apr 2023

Tu su skupinove cvicenia, kde mozes prist dietatom:
http://www.bellykick.sk/
https://cataleya.sk/mamicky-s-detmi/

lucina19
24. apr 2023

@enkenk pozri Luciu Moncman

ona cvici mamicky a na cvicenie mozes chodit a detmi a este ich aj zabavi, ak treba. je to skvela osobka, tiez k nej chodim.