Ahojte výsledky na gamcu prišli mailom každému alebo iba tým ktorých zobrali? Mne prišlo že dcéra je do 30 miesta gratulujeme v piatok prídite pre rozhodnutie ale kamoske neprišlo nič za syna takze asi až 19.5. sa oficialne dozvie že neprijaty? Dik za info
ano, ak niekto dostal ze je prijaty a niekto z tej istej skoly ma ze skola este nerozhodla --- to znamena, ze 17.05, kedy sa zverejnia poradia, dotycny uvidi kolky v poradi je pod ciarou. Potvrdenie o prijati posielaju do 17. maja iba tym prvym 30tim ci kolkych beru
Dobry den, v prvom rade gratulujem k prijatiu dcéry. Moja dcera by chcela ísť na toto gymnazium na budúci rok. Mohla by som vás poprosiť o nejaké info ako sa vaša dcera pripravovala, kam pripadne chodila na nejaké doucka a podobne….velmi by mi to pomohlo a bola by som vám vďačná😊kľudne môžte prosím napisat aj súkromnú spravu. Dakujem
@anidid dobrý deň, ďakujem. Nepripravovala sa nijak, doučovanie nemala. Má umiestnenia na olympiádach z matematiky a angličtiny za to sú body plus a je to dosť bodov. Body sú aj za to, ak má dieťa certifikát, ten moja nemá. Bolo za to 5 bodov. Veľa detí to vraj na prijímačkách odovzdávali, ja som ani nevedela, že je možnosť a boli by za to body, takže viac info o tomto neviem poskytnut. Ďalej gamča robieva okrem prijímačiek aj dištančné vedomostné testy (to sa robí pred prijimackami, info pošlú vopred mailom) a za to mala tiež slušne body. Je jednotkárka, anglicky rozpráva plynule, pozerá a číta knihy len v angličtine. Ono na to sa nejak extra nedá pripraviť, musí to byť v nej, mať dobre logické myslenie. Ja neviem tak perfektne po anglicky ako ona a to v práci denno denne komunikujem aj anglicky. Veľmi vám držím palce, treba to skúsiť aj z osmičky a ak sa nepodarí tak v devine už aspoň bude vedieť ako to tam chodí.
Dakujem veľmi pekne za dodpoved.😊
Ahojte, syn bol prijatý na Gamču na odvolanie - v stredu doobeda mi zavolala pani zástupkyňa - poobede som mala v Edupage správu, ale bez dokumentu rozhodnutia o prijatí na odvolanie. Potvrdila som jeho nástup iba cez Edupage. Je to dostatočné? Do školy sa nedá dovolať, ani maily zrejme nestíhajú - majú toho určite dosť. Stresujem, lebo ešte nemám rozhodnutie a potvrdením v Edupage syn uvoľnil miesta na dvoch školách. Viete niekto, kedy dáva Gamča toto rozhodnutie? Pani zástupkyňa ešte spomenula, že budú posielať hromadný mail s info rodičom. Kedy cca zvyknú posielať takýto mail? Zvažujem, že keď budem v pondelok poobede v BA, skúsim sa tam zastaviť. Noooo ... stresujem, že nemám papier 😅 .
@ahojcek nestresuj. Ak si odklikla nastup, tak super. Rozhodnutie pride postou neskor ;)
@kaktusik007 , včera mi už odpovedali na mail 👍 . Veľmi sa tešíme 😀!
Čo viem tak výsledky majú prísť najneskôr do 17.5.