Fyzioterapeut v Bratislave

20. máj 2022

Viete mi prosim poradit dobreho fyzioterapeuta / studio.
Diagnostikovali mi sklerozu multiplex a musim zacat s niekym cvicit ale fitko nie . Viete mi pls poradit ?

gabriela_obzerova
20. máj 2022

Ja som velmi spokojna v Petrzalke vo Vienna Gate na Kopcianskej - oproti Zeleznicnej stanici Petrzalka. Chodim k fyzioterapeutovi Petovi, taky mlady cca 30-35 rocny muz, sikovny fyzio. Vola sa to Fyziocentrum. Ale maju tam aj zenu fyzioterapeutku, u nej som este nebola. Posielam kontakt:
REZERVÁCIA TERMÍNU NA FYZIOCENTRE:
TEL: 0910689440
EMAIL: FYZIOC@GMAIL.COM

3009
20. máj 2022

Ja odporúčam na Einsteinovej Spaklinik a fyzioterapeut Boris Jakubec.

mogaa
21. máj 2022

záleží vždy od konkrétneho fyzioterapeuta aby ti sadol a vybral cvičenie čo ťa bude baviť.....u nás jedna kočka s SM chodí na SM systém a fyzioterapeut jej vždy upraví cvičenie podľa toho ako sa cíti a práve potrebuje- teda ak ju bolí krčná - cvičia popri SM krčnú alebo jej cvičenia kombinuje s masážou.....ale teda cena bez permanentky je 18eur/50min....kočka je spokojná, lebo jej cvičenie pomáha, keď necvičí cíti sa horšie....ďaľšia chodí na skupinový pilates, kde je cena 3,5 za hodinu a je tiež spokojná.....tým chcem len povedať že ak nemáš špecifické ťažkosti že určité cviky nezvládaš, môžeš si vybrať aj normálnu kočku čo cvičí napr.jogu alebo pilates a má certifikát.....ono je v zásade jedno čo cvičíš, dôležitý je pohyb a posilovanie svalstva.....takže záleží koľko chceš do cvičenia investovať, je rozdiel platiť 15-20eur za cvičenie 1-2x v týždni a cvičiť pravidelne dlhodobo min.3x do týždňa napr.pilates kde dáš za cvičenie 3,5-4 eurá alebo si nájdeš skupinovú jogu za normálnu cenu...rpi tých skupinových záleží naozaj od cvičiteľky, musí mať certifikát a zároveň by ti mala vedieť poradiť cviky ktoré môžeš vzhľadom k diagnóze vymeniť alebo upraviť.....to čo vyhovuje inému, nemusí sedieť tebe, cvičenie by ťa malo trochu baviť, nebrať ho ako nutné zlo.....

autor
25. máj 2022

@mogaa
a prosim ta ako sa kde robia SM system ?

semkmat
19. jún 2023

ahoj ja ti mozem z vlastnej skusenosti poradiť p. Junasovu v Bratislave ( www.fyziodomov.sk ). Vždy ked mam nejaky problem idem za nou a vždy mi pomôže a netaha to na zbytocne vela sedeni ako to niektori fyzioterapeuti zvyknu.