Fakt dobrý detský zubár - Bratislava, Trnava

1gabriela13
3. jan 2023

Ahojte ,hľadám fakt dobrého detského zubára,ktorý pristupuje k deťom trpezlivo,vie s nimi normálne komunikovať a hlavne aby dcéra nevyslovila z kresla po prvom jeho slove 🤣🙈dodám,že dcéra pri odbere krvi mlčí ani Muk nepovie,ale viem,že ma dosť strach z lekárov ( bola 2x operovana ) a tak mi nie je jedno ako ku nej bude pristupovať zubár,totižto ma 2 kazy a potrebujem jej ich dať spraviť. Ma 4 rokov a najlepšie lekár kde sa nečaká,zaplatíme,na sume nezáleží. BA,TT. Budem vďačná za všetky recenzie a kontakty.

marci77
3. jan 2023

my chodime s detmi do familydentalcare.sk na Sturovu, oni maju viac pobociek a k detom maju velmi ustretovy pristup
moje deti, aj kamoskine tam velmi radi chodia,
syn nemal ziadny stres z toho, teraz prednedavnom sme tam riesili viac veci
ale ceny su take v stovkach eur
vythrnutie mliecneho zubu 50eur
a plombovanie trvaleho zubu, doplatok pacienta bol 160eur

1gabriela13
autor
3. jan 2023

@tamvtme ďakujem. A to je súkromná však ? Lebo my máme svoju zubarku ale u nej nenechám dcére blombovat zuby. Musím si preniesť kartičku alebo má zoberú aj bez toho ? Termíny dávajú cca na kedy ?

tamvtme
3. jan 2023

@1gabriela13 ano sukromna....nepotrebujes pteniest kartu....ked sme boli prvykrat, dali nam termin asi za tyzden....

lienka.7
3. jan 2023

@1gabriela13 my chodíme do ProSmile. Bud si das tam kartu, alebo zaplatis komplet osetrenie.

amonet
3. jan 2023

@tamvtme toto odporucam aj ja, tie deti odtial chodili normalne stastne,vdaka tomu som sa prestala bat aj ja😅

katkaba1
3. jan 2023

Dr.Martinko. Drahé ale stoji to za to👍

lilyianka
3. jan 2023

@1gabriela13 v TT odporúčam Identic. Mladá doktorka, veľmi trpezlivá k deťom. Ja som ani neverila,že sa jej podarí syna presvedčiť, aby ukázal zuby. Ale podarilo. Stačí zavolať a objednať sa. Berú behom pár dní.

lienka.7
3. jan 2023

@katkaba1 mne sa v martinkovi nepaci to, ze hoci nic neurobia, pýtajú peniaze.
Kamoska tam bola s malou, neotvorila ani pusu, tusim 40€ platila, dalsi krát presne to iste, to uz myslim bolo za tusim 60€. Ziadna snaha z ich strany, proste nic. Len zinkasovat peniaze.
Ja som presne preto tam nakoniec ani nesla. S oboma som bola tu, stalo ma to 10€, mladsia ok, starsiu prehovarali, ukazovali jej so sestrickou vsetko mozne aj nemožné, nakoniec uspesne pusu otvorila 👌

1gabriela13
autor
4. jan 2023

@tamvtme
@lienka.7
@amonet
@katkaba1
@lilyianka baby,volala som tam,dali mi termín vo štvrtok ( v lehniciach ) ,bývame neďaleko ,ale najprv máme ísť na vstupnú diagnostiku a potom dohodnúť termín na opravu zubu. Ja potrebujem prísť,nech jej zub opravia,hovorila som jej že či sa nedá vtedy opraviť že nie 🤣tak neviem no. Hľadám niekoho kto ma zoberie ,pre mňa za mňa nech spraví aj tu vstupnú diagnostiku ale aj zub. Neviete o takom ? Ďakujem

katkaba1
4. jan 2023

@lienka.7 ja som tam bola s dvojickami na prvom vyšetrení v 2,5 roku a teda áno, bolo to rýchle ale hravou formou im pozrela zrkadielkom zúbky, sklovinu a aj kontrolovala zakusnutím predkus a pod. Tak ich tam "pošálili", že si dvojky ani nevšimli, že sú u zubára. Dostali loptičky, kačičky a spokojní sme so zdravými zúbkami išli domov.
O pól roka ideme na kontrolu znova a znova pôjdem tam.
Táto naša Dr ide na materskú v marci takže asi budeme mať niekoho iného tak uvidime aký bude prístup. Zatiaľ ale nemám v pláne meniť.

lienka.7
4. jan 2023

@katkaba1 ja som nepísala o rýchlosti, ale o tom, ze si vypýtali 2x platby v plnej výške, hoci jej do ust ani nepozreli. Prosim citat s porozumením nabudúce.

katkaba1
4. jan 2023

@lienka.7 čitala som s porozumením😉
Ja zas píšem, že mojim sa do úst pozreli a nie len raz. Mala teda kamarátka reklamovať resp. namietať pri platbe ak skutočne dieťaťu zuby neskontrolovali.
Ja opisujem našu skúsenosť. A my sme mali pozitivnu.

tamvtme
4. jan 2023

@lienka.7 tak ale v konecnom dosledku, to, ze dieta nespolupracuje a neotvori usta, nie je problem zubarky, minuli temin, snaha bola, tak preco by si nemala dat za to zaplatit ako keby prehliadka prebehla....ale samozrejme chapem aj druhu stranu,tiez by ma stvalo platit, keby moje dieta ani usta neotvorilo...

tamvtme
4. jan 2023

@katkaba1 ktora ide na matersku? Marcanova?

jasminkaj
4. jan 2023

Nie je to síce Trnava, ale neďaleký Hlohovec 🙂 Andel Dental 👍 Dcéra sa tam vždy teší a to má zuby rozvŕtané, plombované, pečatené... 🙈
A majú zmluvu s Dôverou 🙂

lienka.7
4. jan 2023

@tamvtme samozrejme, plne chapem, ze to bol pre nich strateny cas. Mohli im pokojne účtovať nejakú pomernú časť poplatku a nie ešte na blok napísať ze vyšetrenie ci prehliadka ked realne ziadne vyšetrenie ani nebolo. Vies, aj to je totizto proklientsky prístup.
Prirovnam to k pôrodu... ty prídeš do pôrodnice lebo mas pocit ze uz asi rodis. Lekar ta pozrie, zisti ze nic, ale vyuctuje ti porod. Hm?

margaretkahodiny
8. aug 2024

Ahoj, s dcérkou chodíme do prosmile clinic na nivach. Super je, že sa už neobáva zubára po tychto skusenostiach 🙂🙂 tak držím palce 🙂