Extrakcia osmičiek v Bratislave

17. okt 2023

Ahojte, vcera som mala prevenciu u zubara, kde mi bolo odporucene, dat si vybrat vsetky zuby mudrosti. Na klinike, kde chodim maju aj vlastneho stomatochirurga, cize by mi to spravili aj tam, cena za jeden zub je 180 eur, co mi pride celkom dost. Mate prosim skusenost, ze vam aj napriek tomu dali vymenny listok a riesili ste si to po vlastnej linii. Viem, ze v BA par mojich znamych boli vyberat osmicky v Ruzinove v nemocnici a tam by to malo byt zadarmo. Pripadne viete poradit nieco ine. Dakujem

opica_skorica
17. okt 2023

Vybrali mi osmicku na chir.odd. Ružinov.
Neplatila som. Spokojnosť s odborným výkonom.

autor
17. okt 2023

@opica_skorica a mala si prosim vymenny listok od tvojho zubara?

janka2501
17. okt 2023

Skuste sa inform9vat na Heydukovej, tam je zuben, a moj brat bol tam na vyber 8, ale pod narkozou....ranonorisiel,poobede odisiel (jasne,ze nie sam, mal odvoz)

opica_skorica
17. okt 2023

Ano. Vymenny listok od mojho zubara v Trnave. Isla som s tym listkom do Ruzinova.
A tam na to pozreli a dali mi termin. Cize nerobili mi to hned ten den, ale na ten termin, co mi dali.

koniarova
17. okt 2023

Prečo si ich chceš dať vybrať? Bolia ťa? Alebo ti spôsobujú nejaké problémy?

ascedant
17. okt 2023

Ja som bol tiež na chirurgický výber zubov osmičiek, moja zubárka mi dala vymenný lístok , nič som neplatil. Prístup super, prvý krát konzultácia a stanovenie termínu, potom zákrok a o týžden kontrola a výber stehov. Dokonca mi to robil spolužiak mojej zubárky. Za mňa spokojnosť.

autor
17. okt 2023

@koniarova zubar mi to odporuca, rastu mi divne, a su uz aj dost pokazene. Ale boliet ma nebolia.

luliu
17. okt 2023

Potrebuješ výmenny lístok a osobne pochybujem, že ti ho daju

mane01
20. okt 2023

Ja som bola tiez v Ruzinove, bezplatne a skvely pristup! Tvoj zubar ti da vymenny listok a je na tebe, kam pojdes.

naomielina
20. okt 2023

Baby a neviete či by vytiahli aj 13 ročnej? Náš zubár si pýta za 1 zub 210eur tak hľadám alternatívy. Ďakujem.

ascedant
20. okt 2023

Jasné neboj špecializujú sa aj pre deti, a v prípade potreby vedia spraviť aj v celkovej anestézii.

naomielina
20. okt 2023

@ascedant prosím ťa nemal by si kontakt?😊 Na nete mi vyhladalo len chirurgické oddelenie na výber znamienok a ...chcela by som sa bližšie poinformovať keďže zúbky má ešte bez koreňov a v dasňe.

naomielina
20. okt 2023

@ascedant už som niečo našla 😊 pondelok zavolám a poinformujem sa.

zuzanka.zuzu
20. okt 2023

manžel si veľmi pochvaľoval v Ružinove 👍 mne robili v dently ale tak tam je úplne iný cenník

slunce3
22. okt 2023

Aj ja som bola v Ružinove 4 zuby na supu normálne by som tam šla znova 😁 výmenný lístok potrebuješ, prídeš sadnem do čakárne a čakáš až pride na teba rada, keď si ta vezmú dnu dajú ti spravit rtg ak nemáš čerstvý so sebou a niekedy ak je čas vedia spravit aj hneď ak je malo ľudí ale zvyčajne si ta zavolá na termín mne dali o 4 dni a to už dostaneš s časom, ale pozor môžeš čakať mne sa stalo že chirurg bol na operácii a čakala som dlhšie ale rátala som s tým a nevyčítam im to. To len aby si vedela, ale aj tak si myslim že na ten deň si zoberieš voľno na celý deň 😅 takže pokoj, daj si čas. Anestézie majú výbornú dostaneš jednu k nervu a potom si ešte aj každý zúbok opicha. Zvlášť ale to už máš strhnutú polku hlavy . Majú v tom prax ide to tam ako na bežiacom pase a je tam tých chirurgických ambulancii vedľa seba tuším 3-4 dvere v každých dverách 2 kresla a robia aj deti aj operačne… berú len s výmenným lístkom a je to zadarmo,jedine na rtg je nejaký poplatok za cd

autor
23. okt 2023

@slunce3 uz mam vymenny listok, tak sa pojdem objednat, len mam jednu otazku v nejakej diskusii som sa docitala, ze ked chcem vsetky 4 dat von, ze to musim mat styri vymenne listky na kazdy zub zvlast. Ty si mala prosim jeden vymenny listok alebo styri?

slunce3
23. okt 2023

Blbosť ja som mala jeden výmenný listok

1gramofon
8. dec 2023

@opica_skorica ahoj, prosím ta v ktorých hodinách riešia konzultácie? A ako dlho si čakala na termín?

opica_skorica
8. dec 2023

@1gramofon to už je 3-4 roky. Volala som predtym, povedali, ze nech pridem rano a cakat do radu. Nebol urceny den.
A termin som dostala za 2 tyzdne.