Externé pomaturitné štúdium pedagogické - Bieloruska 1, Bratislava

lenka14042
10. aug 2022

Ahojte kočky, mala by som ísť študovať od septembra na pedagogickú chcela by som sa opýtať, koľko krát ste tam nemuseli byť koľko bolo povolené teda vymýšľať, s čoho všetkeho pozostáva studium keďže to bude moja druha a nova škola a dá sa to zvládnuť popri práci áno?

luccija
10. aug 2022

@lenka14042 mala som tam kamaratku chodilo sa v piatok a sobotu.Co som pocula boli nejake zmeny nieco som pocula o stvrtku teraz mi tam maturovala znama.Vsetko sa popytaj ved na to tam tie panie beru prihlasky a sedia.Nemusis chodit vobec, zhanat si poznamky, iba robis testy.Ja som si pred par rokmi vybrala inu sukromnu skolu a, ked som porovnavala platila som o 30 eur viac a ucitelia nam poznamky davali a celkovo bol pristup lepsi.Aj maturitne otazky sme dostali...je to tu prisnejsie.Ak nebudes zvladat das si odklad.Predmety ako vsade psychogia, pedadogika, hudobny nastroj, telocvik, biologia...nerypem, ale ty si sa tieto info nepytala skor ako si si dala prihlasku?ked pracujes nie je jedno ci tam budes cely piatok ci Ta v praci uvolnia...ja som chcela len soboty, takze tuto skolu som vylucila

luccija
10. aug 2022

Ta co teraz maturovala hovorila, ze maturitne otazky si same vypracovavali plus v prvom rocniku mas 2 ci 3 tyzdne praxe v skolke do maja a dalsi rok v druzine.Pozistuj si od nich info je to dolezite

xsandrax
10. aug 2022

@luccija prosím ta a ty si kde chodila? 🙏 Lebo ja tiež zvažujem štúdium a neviem sa rozhodnúť, lebo všade je iný prístup. V podstate kedy sa chodí do školy mi je jedno, len aby mi to štúdium dalo čo najviac a nebol tam ,,povysenecky" prístup. Ďakujem 🙂

lula781
30. nov 2022

@luccija ahoj prosim ta na akej skole si študovala? Rozmýšľam ze si dám prihlášku na ro 2023/2024 a zvazujem paci sa mi aj panaeuropska vobec neviem kolko sa platí nevieš poradiť prosim ta? Ďakujem za odpoveď