Ahojte,
existuje v Bratislave porodnica, kde je mozne rodit v inej polohe ako na chrbte? Alebo maju aspon porodnu stolicku alebo nieco take? Taketo temy tu uz sice boli ale su starsie, tak dufam ze sa mozno nieco odvtedy zmenilo. Moj problem je aj, ze mam nejak seknute v panve a na chrbate sa neviem vobec hybat a dost to boli, neviem ci by som takto vobec zvladla porod.
Vdaka
Počula som, že vo Vsetíne, ale neviem to naisto.
@diamond007 hmm, paradicka 🤨 to sa teda tesim a som velice zvedava co so mnou spravia, ked mi chrbtica nedovoli lezat a cisarak iba koli tomu teda absolutne odmietam. Vdaka inak, ty si nakoniec rodila v Brne, doma ci na chrbte? 😀
V Kochu sa na 100% dá v rôznych polohách, rodila som tam pred mesiacom
Ono stojí to tam nejaké peniaze, ja s bola veľmi na vážkach či to stojí zato pred pôrodom, predsa treba na iné v čase narodenia bábätka, ale nakoniec neľutujem ani cent. Fakt. A o tom, že muž bol somnou od doby kedy som bola len na jeden centimeter až po ukončenie bondingu ani nehovorím, to by inde tiež nedovolili
@maggie86 Ja som sa dohodla priamo s mojou porodnickou. Ano, mala som ju zazmluvnenu. Chcela som mat istotu. (Tiez som kvoli cviknutemu nervu, ci ktory slak to bol, nemohla poriadne chodit, lezat na chrbte a pod. Aj k fyzio som chodila. Porodnicka o tom vedela.) Rodila som sice v Kochu, ale nebala by som sa dohodnut, ozvať v Ruzinove. Ak CZ porodnica alebo Koch neprichádza v uvahu (ja chapem).
Drzim palce. 💪
Rodila som na boku. Povedali mi ak mi je lepšie takto tlačiť tak im to nevadí. Antolská
V ruzinove sa da na boku
@henka123123 da sa nielen na boku 🙂 zeny pisali ze rodili v stoji v podrepe aj na styroch 🙂 o par dni snad pridam aj svoju skusenost, tiez nemam naplane dat to na chrbate 😁
Super baby, tak to sme ma potesili viacere 🙂 lebo oficialne to nikde nepisu, ale asi ked je vola z druhej strany da sa dohodnut
@maggie86 pokiaľ viem tak nie, zisťovala som si to. Iné polohy prijateľné máš v Brne alebo doma 😉