Pekny den, chodi niekomu z vas dietatko do tejto skolky v Petrzalke? Ake mate skusenosti? Dakujem za kazdy nazor. 🙂
@dariana46 dobry vecer, chcela som sa opytat, ci ste nakoniec dali dietatko do skolky a este som sa chcela opytat, ze ci deticky su tam aj mladsie ako 3 roky. dakujem
@mandaranka123 ano,asi mesiac tam chodila,vsetko bolo v poriadku,velmi zlate pani ucitelky,mala skolka,menej deti,bolo to super.nakoniec sme dostali miesto v statnej skolke a prestupili sme.neviem,ci beru aj mladsie deticky,vtedy mali viacero volnych miest,v septembri 2021 mnoho deticiek ani nenastupilo.drzim palce 🙂 za nas velmi fajn skolka
@mandaranka123 pan farar chodieva kazdy tyzden, inak pozri na stranke skolky rezim dna. V skolke su 3 triedy, podla veku.
Nám tam chodil do apríla 2024 syn. Boli sme veľmi spokojní. Program majú bohatý, veľa tvoria, divadielka, učiteľky sú milé, deti ich majú radi. Majú pani Nozickovu - fyzio cvičenia, to syn miloval a angličtinu. Okrem toho ešte futbal, kurz korculovania, v máji alebo apríli vždy dva týždne gymnastiky.
@dariana46 Mne tam chodili obe deti, za mňa veľká spokojnosť! Deti tam chodili radi, pani učiteľky super, veľa programu, malá škôlka - rodinná atmosféra, deti sú vedené k viere veku primerane, bývajú aj vystúpenia v kostole. Tak v kocke. 🙂