Evanjelická materská škôlka v Bratislave - skúsenosti

dariana46
11. júl 2021

Pekny den, chodi niekomu z vas dietatko do tejto skolky v Petrzalke? Ake mate skusenosti? Dakujem za kazdy nazor. 🙂

meli79
15. júl 2021

@dariana46 Mne tam chodili obe deti, za mňa veľká spokojnosť! Deti tam chodili radi, pani učiteľky super, veľa programu, malá škôlka - rodinná atmosféra, deti sú vedené k viere veku primerane, bývajú aj vystúpenia v kostole. Tak v kocke. 🙂

dariana46
autor
31. aug 2021

@meli79 super, dakujem! Tesim sa, pozajtra zaciname 🙂

engel76
31. aug 2021

@dariana46 vsetko bolo ok. My sme vychytali dobry kolektiv, deti nebybali chore, teraz pocas opatreni sa merala teplota a nik chory sa nedostal do skolky. Pani ucitelky su fajn.

mandaranka123
5. máj 2022

@dariana46 dobry vecer, chcela som sa opytat, ci ste nakoniec dali dietatko do skolky a este som sa chcela opytat, ze ci deticky su tam aj mladsie ako 3 roky. dakujem

dariana46
autor
5. máj 2022

@mandaranka123 ano,asi mesiac tam chodila,vsetko bolo v poriadku,velmi zlate pani ucitelky,mala skolka,menej deti,bolo to super.nakoniec sme dostali miesto v statnej skolke a prestupili sme.neviem,ci beru aj mladsie deticky,vtedy mali viacero volnych miest,v septembri 2021 mnoho deticiek ani nenastupilo.drzim palce 🙂 za nas velmi fajn skolka

mandaranka123
25. máj 2022

@meli79 a @dariana46 ahojte 🙂, chcela som sa Vas opytat, ci nahodou neviete, ci deticky su v skolke mladsie aj ako 3 roky a ci maju aj nabozenstvo a anglictinu. a ako su deticky rozdelene, ci vsetky spolu, alebo podla veku. Dakujem krasne.

engel76
25. máj 2022

@mandaranka123 pan farar chodieva kazdy tyzden, inak pozri na stranke skolky rezim dna. V skolke su 3 triedy, podla veku.

kufea
24. jún 2024

Nám tam chodil do apríla 2024 syn. Boli sme veľmi spokojní. Program majú bohatý, veľa tvoria, divadielka, učiteľky sú milé, deti ich majú radi. Majú pani Nozickovu - fyzio cvičenia, to syn miloval a angličtinu. Okrem toho ešte futbal, kurz korculovania, v máji alebo apríli vždy dva týždne gymnastiky.