Eurorehab - rehabilitácie

5. sep 2024

prosim v Ba dakto chodi ?
tam na rehabky?

3009
5. sep 2024

o ničom. Staré stroje ako by ste tam ani nechodila.

autor
5. sep 2024

@3009 aha takze moja lekarka ma zle odporucila? a nieco ine poznas? toto aspon hraid poistovna?

viera
5. sep 2024

Ano presne tak, hradi to poistovna....Takze ani cent sme na rehabilitacie nedali.Boli sme na Tehelnej a nemozem ani jedno skarede slovo povedat...V Ba mam pocit ze uz nik nehradi cez poistovnu...Za mna to bolo vsetko ok.

autor
5. sep 2024

@viera a este tento eurohab prosim? a ako dlho trva rehab? ci to zhodnoti lekar?

viera
5. sep 2024

My sme tam boli u lekarky na tehel(MUDr. Katarína Kučerová) a ta vypisala spravu a co budes absolvovat...A vedla hned mas rehabilitacie.Mozes mat spravu akukolvek chces...Musis ist najprv cez nu...Objednas sa a ano ona to zhodnoti a nasledne na zaklade toho urci kolko budes chodit...Aj ona je hradena cez poistovnu...Zavolaj si tam a uvidis...

gemerka17
5. sep 2024

S rehabilitáciami to funguje nasledovne. Cez poistovnu je to vždy slabé, ale ak chceš využiť elektroliecbu tak je najlepšia možnosť ísť do eurorehabu. (Fakt ťa to nestojí ani cent a v ramci BA je to takto najlepsia možnosť). Ak potrebuješ cvičiť, podľa problému si nájdeš súkromného fyzioterapeuta, ktorý sa ti bude venovať.

autor
5. sep 2024

@gemerka17 neviem, caka ma vstupne vysetrenie a mne lekarka poradila tychto.
@viera chapem ze asi prve so mnu pocvici aby zistila kde je problem a podla toho stanovi. tie rahbky sa daju aj nahustit ci zavisi od toho ako maju volne?

ajka10000
5. sep 2024

Autorka mňa na eurorehab odporučil ortopéd. Termín k doktorke som dostala o 3 mesiace. Doktorka mi predpísala 10 krát cvičenie. Čakala som 3 týždne kým ma zobrali na rehabilacie potom som chodila 2 týždne cvičiť každý pracovný deň Cvičenie trvá 30 minút. Ja som bola spokojná a vďačná že aspoň niečo mám cez poisťovňu. Mám zásobou aj cvičenia v súkromných centrách ale pri mojej diagnóze to veľmi finančné náročné.

autor
5. sep 2024

@ajka10000 aha tak to idem asi hned volat. ja mam spravy z rtg a odpo od vseobecaka. ved toto by aj mne vyhovovalo to odbit co najrychlejsie.a a naucit sa.ako sa hybat

missynka
9. sep 2024

Ahoj chodila som na eurorehab do vrakune síce staršie stroje ale mne veľmi pomohli,i keď čakala som pomaly mesiac nemala som inú možnosť

autor
9. sep 2024

@missynka mala si elektroliecbu?

missynka
10. sep 2024

Ja som mala asi všetko od magnetu,reboxu až po ultrazvuk