prosim v Ba dakto chodi ?
tam na rehabky?
@3009 aha takze moja lekarka ma zle odporucila? a nieco ine poznas? toto aspon hraid poistovna?
Ano presne tak, hradi to poistovna....Takze ani cent sme na rehabilitacie nedali.Boli sme na Tehelnej a nemozem ani jedno skarede slovo povedat...V Ba mam pocit ze uz nik nehradi cez poistovnu...Za mna to bolo vsetko ok.
@viera a este tento eurohab prosim? a ako dlho trva rehab? ci to zhodnoti lekar?
My sme tam boli u lekarky na tehel(MUDr. Katarína Kučerová) a ta vypisala spravu a co budes absolvovat...A vedla hned mas rehabilitacie.Mozes mat spravu akukolvek chces...Musis ist najprv cez nu...Objednas sa a ano ona to zhodnoti a nasledne na zaklade toho urci kolko budes chodit...Aj ona je hradena cez poistovnu...Zavolaj si tam a uvidis...
S rehabilitáciami to funguje nasledovne. Cez poistovnu je to vždy slabé, ale ak chceš využiť elektroliecbu tak je najlepšia možnosť ísť do eurorehabu. (Fakt ťa to nestojí ani cent a v ramci BA je to takto najlepsia možnosť). Ak potrebuješ cvičiť, podľa problému si nájdeš súkromného fyzioterapeuta, ktorý sa ti bude venovať.
Autorka mňa na eurorehab odporučil ortopéd. Termín k doktorke som dostala o 3 mesiace. Doktorka mi predpísala 10 krát cvičenie. Čakala som 3 týždne kým ma zobrali na rehabilacie potom som chodila 2 týždne cvičiť každý pracovný deň Cvičenie trvá 30 minút. Ja som bola spokojná a vďačná že aspoň niečo mám cez poisťovňu. Mám zásobou aj cvičenia v súkromných centrách ale pri mojej diagnóze to veľmi finančné náročné.
@ajka10000 aha tak to idem asi hned volat. ja mam spravy z rtg a odpo od vseobecaka. ved toto by aj mne vyhovovalo to odbit co najrychlejsie.a a naucit sa.ako sa hybat
Ahoj chodila som na eurorehab do vrakune síce staršie stroje ale mne veľmi pomohli,i keď čakala som pomaly mesiac nemala som inú možnosť
@missynka mala si elektroliecbu?
Ja som mala asi všetko od magnetu,reboxu až po ultrazvuk
o ničom. Staré stroje ako by ste tam ani nechodila.