Ahojte, zhanam endokrinologa v Bratislave, ktory ma aj zmluvu s Dovera poistovnou. Vysli mi nejake hodnoty zhorsene, som 10tt a gynekologicka ma posiela k endokrinologovi. Poznate nejakeho, ktory by ma vedel zobrat skor ako po novom roku?
Skus MUDr. Kollerova v Raci na Tbiliskej.
pri telefonovani na endokrino amb, treba povedat, ze si tehotna a mas zle vysledky, predpokladam, ze stitna zlaza. pocas tehu sa nemoze cakat, riesi sa co najskor. endokrinologovia toto vedia.
Práve som sa chcela spýtať aj ja na to. Dnes som dostala výsledky a mam zvýšené hodnoty, a tiež som 10tt, a keď som pozerala doktorov tak pomaly všetko volne termíny až na január, v piatok si mam ist po výmenný lístok, tak snad sa čosi podarí vybaviť skôr ako po novom roku.
@vivinka771 ja som volala so sestrickou. A ze dávajú termín az na január. No keď som povedala, že som tehu, tak hneď do týždňa mám prísť na odber a že ma niekde "vopchaju" medzi objednané pacientky...
@vivinka771 musi sa podarit. treba do telefonu spomenut tehu. nemoze sa cakat, lebo nedostatocna funkcia stitnej zlazy moze poskodit dieta.
@majamat no mozno aj nemusi :( je to na prd, v 5 ambulanciach mi to nedvihali, cakam ci aspon na mail odpisu, a telefonicky co som volala tak v jednej termin na maj, v druhej polka januara, v tretej neberu vobec novych a teraz ma zrusila dalsia ze vobec neberu a pani vo všzp povedala ze jedine co moze, tak poslat mi zoznam zmluvnych doktorov tak cakam...uz som aj rozmyslala ze by som skusila nejake uplne ine mesto.
@vivinka771 a vedeli, ze si tehu?
@vivinka771 skus sa opytat gynekologa, resp. povedz mu, ze az an januar. to je fakt dlho. viem, ze tehulky beru co najskor.
@majamat áno to bolo prvé čo som povedala ze som tehotná :(...skúsim to pondelok poriešiť s gyn. ale aj keď som si bola po výmenný lístok tak som sa pytala ci mi vie niekoho doporučiť a povedala len ze je jedno kam sa objednám...skusim ešte v pondelok obvolat opäť tie ambulancie kde mi to nebrali.
@vivinka771 no drzim palce.
@eduvalia https://www.topdoktor.sk/search/endokrinolog-
skus pozriet tu 😉