Ahojte Maminy som v 14 tt a dnes mi volala sestrička že mám zistené zvýšené hodnoty štítnej žľazy , sestrička mi kázala objednať sa k endokrinologovi . Mali ste s tým niektorá problém?
Celkom som v strese keďže mám za sebou MA. Neviete približne čakaciu dobu na termín v Ba ? Poprípade odporúčať kliniku v Ba ? Ďakujem krásne Daniela
@petamich ďakujem krásne 🙏❤️
@danielka1905 za malicko, bola som tam akurat na poslednej kontrole a bola opat mila, usmiata 🙂 tak snad budes mat stastie a niekam ta vtesna, drzim paste!
@petamich to dúfam 🙂 mohli by keďže tu ide aj o bábätko . A ako ste vy dopadli ? Tehotenstvo prebehlo ok ?
@danielka1905 ano presne to povedala aj ona, ze ci ti lekari neskladali hippokratovu prisahu, ked maju pocit, ze tehotna zena ma cas - hej, mne hned kontrolny odber vysiel v poriadku, tak som tam potom chodila na kontrolu v kazdom trimestri a vsetko bolo okej 🙂
@petamich snáď to bude aj u mna tak a ešte raz ďakujem ❤️❤️❤️
@danielka1905 urcite, drzim paste 🤞🏻🤞🏻
@danielka1905 mne tiež tak zistili pri tehu, dostala som sa k Mudr. Holovačovej ( Mizckiewicova- nemocnica, ambulancia Dr. Kiňovej) 🙂
@mirkovagabicka ďakujem krásne skúsim aj tam zavolať 🙂 a u vás všetko ok ?
@danielka1905 mne síce zistili hyporyreozu, nasadila mi lieky najmenšiu dávku raz denne, ale keby nie som tehu tak má len pozorujú 🙂 bez liečby, po šestonedelí mám ísť na kontrolu
riesila som to pred rokom a cosi, vsetci (este aj sukromne zariadenia) ma poslali do prdele a davali mi terminy o 3 mesiace, jediny kto zareagoval uzasne bola MUDr. Benejova na Mytnej a dala mi termin o par dni