Aku máte skúsenosť s emimed ?? Pýtajú si za tehotenskú poradňu 80 EUR neviem či je to za každú jednu alebo všeobecne všetky nejaké skúsenosti ?
@kyra22 ahoj. Vieš čo, áno. Doktor toho veľa nenahovori ale pýta sa ako sa mam, vždy je milý. Ako treba sa asi pýtať keď chceš viac info. Lebo on je fakt taky rezervovanejsi. Ja som u neho už dlhšie a všetko ôk. Počula som na neho dobre hodnotenia, preto som tam šla. Tak uvidíme co ďalej. Záleží aj aké máš očakávania od lekára. Sestričky sú milé a on je citlivý aj co prehliadok týka. Držím palce!
@ronny123 u nej sa neplatí ročný poplatok, keď si poistená. Ale keď chceš nadštandardnú starostlivosť nad rámec toho, čo ti poisťovňa preplatí, tak má tento balíček na rok za 120 €. Ja som si ho dala, má v ňom viaceré položky, ale to si keď tak pozri priamo na jej web stránke https://www.emimed.sk/cennik-vykonov-na-priamu-... prípadne jej napíš alebo tam zavolaj a spýtaj sa na upresnenie, ak ti to nebude z cenníka jasné.
Ahojkyra. Je to za celé tehotenstvo. TJ všetky prehliadky. Navyše sa platí ten veľký geneticky skríning. Zatiaľ neviem o inej platbe navyše.