Ahojte 🙂 Ak bývate v blízkosti rozostavanej električky v Petržalke, tiež vám táto nekonečná stavba prináša nejaké zdravotné problémy? (zle sa vám dýcha, štípu oči/ začervenianie očí alebo nebodaj zhoršenie alergie?). Teraz je aj obdobie paliny a ambrózie, ktoré sú alergény a možno sú aj v okolí stavby.
@melanta nieee, tak som to nemyslela 🙂)) narážam na problémy čisto so stavbou, či ľudia, ktorí tu bývajú, nejaké majú? (napríklad zvýšený stavebný prach spôsobujúci dráždenie očí, nosných dutín atď.)
Alergeny ako palina a ambrózia sú spomenuté iba ako jedným z ďalších príčin zdravotných problémov. (Inak vraj aj na stavbách by sa mali buriny kosiť .)
Jediné čo mi to spôsobuje sú večné špinavé okná 😀
@kris_tin257 to bola pekná odpoveď, pobavila ma, vďaka 🙂))
brutálny prach aj 500m od stavby, okna neumyte uz rok, nema to vyznam
@jednoduchomirka tešme sa ,že bude,bude len prínosom,treba len vydržať
Ja som tam minule isla a hned som si vsimla, ze kvalita vzduchu tam bola brutalne zla. Som presvedcena, ze je tam byt dlhodobo, ked je to takto kazdy den, je na ukor zdravia
@jednoduchomirka nebyvam sice, ale zo stavebnych prachov som schopna ochoriet. Stalo sa mi to, ked sme rekonsturovali a behali na byt..ked sme tam sli, kym to bolo v stave holobytu, radsej som si dala rusko.
@janicast veru, treba vydržať, aj keď sa stále termíny dokončenia posúvajú. Len ma zaujímalo či aj iní obyvatelia v tejto lokalite pociťujú nejaké zdravotné problémy z prachu.
Elektricku nam stavaju rovno pod nosom a nic nam nie je. Žiadne zdravotné ťažkosti. Iba co tak ten prach na oknach, to je des. A teda, no, uz sa tesim,.ked to bude hotove a nebudu dopravne obmedzenia a podobne, naprd bolo ist niekam kocikom kade tade len aby som presla alebo obkluky velke ale tak co uz. Ked to bude, bude fajn 😃
@jednoduchomirka netusim popravde 🤷♀️ nejak to radsej nesledujem a toto som si veru nevsimla
@ns994 dobre, ďakujem krásne. Skúsim vyzistiť priamo u nich. Čo mi povedia robotníci.
Takže keby sa nestavala električka, tak by ti tie rastliny v okolí nespôsobovali problémy?