Električenka na zóny 100 a 101

28. okt 2022

Dobry den, chcem sa opytat ma niekto predplatenu elektricenku na iba tieto zony?100a101.
Ak ano, je mozne vyuzit...Ak napr.ide hocijaky vlak zo St.Vinohrady...(To len taky priklad)..A prechadza cez Stanica Petrzalka...Ze si nastupim do vlaku st.Vinohrady a vystupim stanica Petrzka...V podstate sa to nachadza v zone 100a 101...Alebo prechadza autobus kt.ma sice trasu napr.do Stupavy ...Ale ja naskocim na nejakej zastavke kde mam predplatenu zonu 100 a 101...Ze naskocim a vyskocim v tejto zone...Len nejdem do Stupavy...Chapete ma?Ci to takto funguje?Alebo nie....Dakujem za odpovede...🙂

kivivi
28. okt 2022

Ano da sa, ale na vlaky to neplati na rychliky, EC a IC. Aj keby si isla napr. Z vinohradov na hlavnu, co je vlakom rovnako rychlikom aj osobakom, tak na rychlik ti elektricenka proste neplati. Na medzimestske autobusy sa to tiez da pouzit, ale tam netusim, ci su nejake obmedzenia, kedze my vyuzivame len vlaky.

lucik194
30. okt 2022

vlakmi ako bolo napísané v pohode mozes, od race mozes ist kludne do Devinskej osobakom v ramci elektricenky.

taktiez v ramci ekektricenky zadarmo ( nedoplacas listok) vies ist arriva autobusom v ramci BA. prilozis elektricenku v buse, vytlaci ti nula eurovy lístok a cestujes