Dr. Martinko - zubná klinika - celková anestézia u dieťaťa

deniskaaa12
27. júl 2022

Dobrý deň, chcela by som spýtať či má niekto skúsenosť s celkovou anestéziou u dieťaťa v zubnej klinike Dr. Martinko. Zaujímal by ma priebeh pred, počas a po výkone.
Ďakujem Denisa

lula3108
27. júl 2022

@deniskaaa12 predtym je potrebne vysetrenie od pediatricky, potom pride dieta rano, uspia ho, porobia co treba, zobudia ho a mozete ist domov. Dostane nejake lieky, vacsinou ale velke bolesti nie su. Plati sa hned po zakroku. Urcite to je lepsie sko ost s dietatom na 5krat a trapit dieta vrtanim a trhanim a robit mu traumu zo zubarov. Dieta nema ziadne negativne pocity , bol uplne v pohode a vsetkym ukazoval ze ma zlate zuby😄

81anina
27. júl 2022

@lula3108 teda zaujima ma kolko to stalo ? dakujem

lula3108
27. júl 2022

@81anina 1800€ ale trhali sa dva zuby, dve korunky sa robili a 7 kazov

chiara_elle
27. júl 2022

900 eur, 6 kazov, 1 rok a 9 mesiaxov.
Na vsetkych 6tich hornych zuboch mala kaz. Bolo to kvoli neustalemu nocnemu kojeniu.

Zaujimave je, ze na dolnych 6tich zuboch nemala nic, tie boli zdrave.

81anina
27. júl 2022

@lula3108
@chiara_elle paanecku riadna palka...moj ma na dvoch hornych kaz teda jedna dvojka uz len kusok mu z nej ostal tiez z nocneho kojenia

chiara_elle
27. júl 2022

@81anina ono je to palka kvoli celkovej anestezii.
Z celkovej sumy bola polovica celkova anesteza, chodia anesteziologovia z Kramarov.

Ale ja som nemohla a nechcela cakat. Ten kaz sa extra rychlo siril a horne jednotky boli v extra zlom stave.
Ak by mala len 1-2 kazy, tak by som to riesila 2mi sedeniami. Ale predstava, ze tam budem chodit 6x s tak malym dietatim ktore nespolupracuje mi prisla hrozna.

A to uz ani nehovorim o tom, ze by v 2och rokoch uz urcite nemala nic z tych hornych jednotiek a kazy by sa sirili dalej.
Sice mi blizka rodina vycitala, co som to nechala tak, ze v 6tich rokoch by jej vypadli, ale co dovtedy? Kopu kazov co sa rozsiria a bezzube dieta?

Klop klop, je to uz 7 mesiavov, zubky uz ma vsetky a na tych opravenych ani nevidno, ze je tam nejaka plomba. Krasne, biele. Ja som max spokojna, aj ked som si vycitala to kojenie, ze je to moja vina.

123andy123
27. júl 2022

Nas ide v pondelok. Ma 7 kazov. Celková narkóze stala 200e. Za 1 zub chcú 70e. Sú to riadne páky na také malé zúbky. Jemu to budú robiť v nemecku. Chceli sme to nechať opraviť na sk ale keď tak pozerám tie ceny sú tam tiež veľké. 🤔

deniskaaa12
autor
28. júl 2022

@lula3108 ďakujem za odpoveď. Mam obavy len z toho co bude keď sa zobudí. Lebo mali sme aj premedikaciu a po nej bola úplne mimo ešte pár hodín 🙄 ako sa vám zobudil? A nebolelo ho hrdlo, lebo som počula že deti z tej trubice co mali v krku počas narkozy zvykne opuchnut krk a ze ich to boli..

lula3108
28. júl 2022

@deniskaaa12 bol par hodin taky umrncany, ako ked sa zle vyspi ale inak hrdlo ho nebolelo a ani tie zuby vlastne. Par dni potom mal dietu, len tekute veci a nic sladke a ani mliecne, cize v podstate jedol len vyvar so slizami a sunku😄ale po troch dnoch uz jedol normalne

kitta
16. nov 2022

@deniskaaa12 baby tie co ste toto absolvovali tak vam preplatila daco poistovna? mame doveru. Ideme v pondelok do narkozy 6 kazov 😞 tak uz mam bobky. Verim, ze to vsetko zvladne nase dieta. Z ceny mi uz teraz je zle, ale tak peniaze boli, su a budu a verim, ze uz dobre bude.

kitta
16. nov 2022

a este otazka: po kolkych dnoch ste dali do skolky deti?