Dr. Martinko detská poliklinika v Slnečniciach

kulumulu123
1. jún 2022

Ahojte maminky ma prosim niekto skusenosti s touto poliklinikou? Nasla som ju na nete asi ako jedinu v ba a okolia kde beru novych pacientov len neviem zoadne realne recenzie najst. Ide mi o pediatricku ambulanciu. Nakolko sa tam okati rocny poplatok 99e za kazde prihlasene dieta rada by som mala nejake info kym zaplatim za 2 deti aby som zasa akutne nehladala inu dr. Dakujem.

mamamia80
1. jún 2022

@kulumulu123 to by zaujimalo aj mna, tiez potrebujem v septembri zmenit pediatra ,v auguste misim ked tak hladat ieco normalne...

kulumulu123
autor
1. jún 2022

Len pre info pre admina to nie je mudr martinko ale poliklinika sa vola dr martinko mohol by prosim admin prestat menit nazvy tem ked nevie o co vlastne ide?? Dakujem

ibajaanikiny
1. jún 2022

@kulumulu123 recenzie nenajdes,lebo len teraz otvorili. Kamoska sa tam prehlasila,teda maleho,uz tam aj bola a vraj pristup super…

kulumulu123
autor
2. jún 2022

@ibajaanikiny dakujem

m3no
27. jún 2022

Ahojte, neviete ako sa vola pediatricka tam? Mudr Bajuzinova? Vdaka!

danuli3
7. sep 2022

a viete, prosím, ako to tam funguje? nejaké ročné členské? alebo iné poplatky? a máte už, prosím, niekto skúsenosť s pediatrami? je ich tam viac? viete niekoho odporučiť? vďaka.

m3no
7. sep 2022

@danuli3 uz sme tam boli s chorym synom a musim vychvalit - pani doktorka je mlada, ocividne ju to s detmi bavi, k rocnemu pristupovala tak, aby sa jej nebal, skvela bola. Je tam len ona so sestrickou a poobede ju moze striedat ina doktorka, mena som nezachytila. V case 8-10 sa chodi s chorymi detmi bez objednania, potom su objednane poradne so zdravymi deckami. Okrem rocneho poplatku sa plati len to, co nepreplaca poistovna - napr crp 10e.

danuli3
7. sep 2022

@m3no jej, super. vďaka za rýchlu reakciu. čiže meno neviete. pohľadám. a to ročné predplatné je koľko prosím?

danuli3
7. sep 2022

@m3no a ešte otázka. ak je tam ročné členské (aké plíz), ešte sa dopláca aj objednanie sa na termín tých 20 eur?

m3no
8. sep 2022

@danuli3 99e je rocny poplatok a za termin sa podla mna neplati. Poradnu na termin sme este nemali, tak neviem potvrdit, ale povedala by som, ze to je zdarma. Zavolaj ked tak a vsetko ti vysvetlia.

kulumulu123
autor
8. sep 2022

@m3no ak sa chces objednat na konktetny cas tak sa plati 20e... Neplati sa iba v pripade ak ti oni urcia termin ak si ho vyziadas ty tak je to spoplatnene...

zuzik215
16. jan 2023

@kulumulu123 ahoj, tiež sme sa prehlásili na pediatru ku Dr. Martinkovi a musím povedať že veľká nespokojnosť. Doktorka mi na poslednej poradni začala vyčítať ze mala je precitlivena po maminke ak ju mám doslova citovat. A to len preto ze sa mi nepáčilo ze ma objednali na poradňu s malou v čase keď bolo v čakárni asi 6 chorých detí v čase chrípkovej epidémie. A na veci ako napr. Ze mala ma po tele žlté fliačky a ze už rok každú hodinu kycha a kašle tiež reagovala ze to je normálne. Bola som tam zatiaľ u dvoch pediatroch a teda veľká nespokojnosť. Zbytočne vyhodené peniaze.....

diuska86
16. jan 2023

Tiez ma velmi neocarili,mame troch synov,jedneho sme tam prehlasili na skusku ale neviem neviem ci tam ostaneme.

luccija
16. jan 2023

@zuzik215 tiež som počula neg.recenzie

lucsuc
12. máj 2023

@kulumulu123 My tam chodime uz rok. Na zaciatku som bola velmi spokojna, sice sa tam prestriedalo asi 6 roznych pediatrov za ten cas, ale vsetci boli vyborni. Az na poslednu lekarku mudr. Mocovu, ktora je tam momentalne a bohuzial vyzera ze nikam neodchadza a teda je priserna. Keby som dala na jej diagnozu, skoncili by sme v nemocnici so zapalom obliciek. Kazda choroba je pre nu iba alergia. Nemam voci nej ziadnu doveru. Snazim sa najst ineho pediatra ktory by nas zobral, ale v BA je to nemozne... Takze momentalne naozaj neodporucam.

diuska86
15. máj 2023

@lucsuc prosim ta a ta Mocova je tam niektore konkretne dni?lebo tych pediatrov je tam podla vsetko viac,nie?

scorpionflower1
15. máj 2023

@kulumulu123 ja som ku koncu minuleho roka chcela prestupit tam so 4-rocnou k pediatricke a povedali mi, ze maju plnu kapitaciu a ze deti pod 6 rokov uz vôbec neberu.

roxana123
8. jún 2023

my sme tam prestupili lebo nasu pediatricku zrusili a obvod ku nikomu nepriradili. Vtedy mal maly mesiac a potrebovali sme poradne a to rychlo. Mala mala dva roky. Oni brali ako jediny za poplatok. Platili sme 99€ na hlavu. Po roku nespokojnost. Za prve ako moze pediater vyhodnotit vyvoj dietata ked sa tam stale striedaju, za druhe po 8 mesiacoch vobec nepripomenuli ze treba ist na kontrolu k ortopedovi ( isla som lebo som si to pamatala ked bola dcera mensia), za tretie vobec neinformuju o nepovinnych ockovaniach (nie ze by som bola nadsenec ale pre info). Dalej totalne neschopna recepcia a nemoznost sa nakontaktovat na nich (damy by potrebovali trening ako prepajat telefon). A perlicka je to ich prehadzovanie terminov, maloktory termin na prvy krat. Naposledy ma uz dozrali, 3x zmeneny termin a nakoniec pripomienka na uplne iny cas. Aby som len nekritizovala, ked boli deti chore tak pristup mali dobry ale organizacne je to katastrofa. My odchadzame…

kristianah
15. jún 2023

@lucsuc presne rovnaký názor na to mam prosím neviete ako sa volala pani doktora ktorá tam robí alebo robila neviem bola to taká cca40 ročná hnedé vlasy plno stihla ešte asi mesiac dozadu som s nou volala ale od vtedy sme narazili len ma mudr.mocovu

almondandfern
19. jún 2023

Zdravim, rada by som pridala nasu skusenost a vystrihala novacikov. Tiez sme k Dr. Martinkovi sli po zlych skusenostiach v procare a ostala som obarena ked nas tam privatela MUDr. Mocova. O tom ze ma hrozne spravanie voci detom, nie je jasna a zrozumitelna v diagnostike a instrukciach viem len potvrdit. Pri prvej navsteve sa nezaujimala o syna len o alergie pricom syn bol na mnohym vysetreniach a nic sa nepotvrdilo ani z krvnych testov. Pri chorobe ked polovica jeho MS triedy riesila virusy a doniesol to aj mne domov som poslala k lekarke muza so synom. Domov ho otocila s tym ze ma alergiu a ms vyhladat alergologa ( ale vymenny listok nevystavila) ma ostat doma 5 dni ( ale OCR tiez muzovi nedala) a vyplasila ho ze ma syn nabeh na astmu. Popoludni sme teda sli na pohotovost kde synovi diagnostikovali akutny zapal nosohrtanu, spravili crp ktore bolo vysoke, predpisali lieky vratane atb a davali sme sa dokopy doma cely maj. Tym, ze som bola PN ostal so mnou inac by sme riesili este to OCR. Po staznostiach u Dr. Martinka nam bolo ponuknute ze mozme chodit vyhradne k lekarke MUDr. Mullera. Dnes som tam volala lebo je syn opat chory a upovedomili ma na fakt ze pani doktorka Mullera tam uz nepracuje a mozem ist len k MUDr. Mocovej. Neviem ako chce Dr. Martinko riesit tuto situaciu ale som prekvapena ze si tam nechavaju lekarku s takouto reputaciou a nielen zlym pristupom ale aj neodbornostou. Na Internete som este necitala jednu dobru recenziu na nu a bohuzial sama nic dobre neviem povedat.

diuska86
20. jún 2023

@almondandfern tiez mam obdobnu skusenost.doktorka Mocova po odborbej stranke nula bodov.to znamena ze tam robi uz len ona?

diuska86
20. jún 2023

@almondandfern mali by sa vsetci rodicia ohradit a normalne zatlacit na martinka

kulumulu123
autor
20. jún 2023

@almondandfern osobne si myslim ze pokial sa rodicia nedaju dokopy nepodniknu nieco hromadne napr aj nahlasenie na urade pre zanedbanie starostlivosti alebo ako sa to vola nebude s tym poliklinika ako taka robit nic ak sa im samizrejma nezacnu hromadne odhlasovat ludia a odchadzat odtial 🤷‍♀️😭

diuska86
21. jún 2023

@kulumulu123 vcera som tam volala,povedala ze kludne mozem odist,ze nebudem prva,ze alkivotnu cast mi vratia.robi tam uz len doktorka Mocova. Netvarili sa velmi proklientsky

kulumulu123
autor
21. jún 2023

@diuska86 co k tomu dodat... Ja som tam chcela ist s detmi ked este len planovali otvorit po desivych skusenostiach s inou mudr ale muz ma presvedčil aby sme skusili este jednu dr... Asi sme dobre urobili lebo mame celkom fajn dr aj ked je pravda ze na preventivky sa musime vyslovene nanutit ale inak s nou nemam problem...

mimabratislava
4. okt 2023

@kulumulu123 Prosím vás, a kam ste odišli od nich? Ste priamo s Petržalky?... Nám tiež zrušili Dr na záporožskej p. Bobákova, predtým tam bola p. Bakalárova, a presunuli nás tam, predtým tam boli super doktorky u toho Dr. Martinko a teraz 0 bodov... Pokúšala som sa dovolať snáď do každej detskej ambulancii či neberú niekde, a márne 😏😏 tiež by sme odtiaľ najradšej odišli, no nemáme vyslovene kam. :(

lindavm
16. okt 2023

@mimabratislava ahoj, my sme u dr. Fratricovej na strecnianskej, skús jej napisat email, mala by zobrať 😊

anka_a
7. nov 2023

Sklamanie!!!Chodili sme pravidelne na zubnu ambulanciu odkedy mal syn 3 roky na kontroly kazde 3 mesiace. Za kazdu fotku zubkov (pre porovnanie na nasledujucu navstevu) a vysetrenie sme platili min 40-50€. Nasledne sa po rtg snimke ukazal kaz-na ktory sme vopred sami uspozornili-objednali sme sa na zakrok,kde bolo potrebne urobit dalsi rtg,zrazu sa objavilo 5 medizubnych kazov…za opravu 3 kazov sme platili 280€ -samozrejme,ze sme museli platit aj za novy rtg snimok.
Po dnesnej navsteve vsak kliniku urcite nenavstivime. Synovi opat podali 30 min pred zakrokom premedikaciu- (aby bol otapeny a nic si nepamatal zo zakroku),nasledne nas nechali cakat 20 min po objednani,a ked som ju po vstupe do ambulancie na to upozornila,ze teda platime si na termin a vzala niekoho kto meskal pred nami a synovi uz nebude latka ucinkovat,tak sa na mna dr.Marekova urazene osopila,ze ak sa mi nepaci,mame navstivit inu kliniku.
Syn cely zakrok preplakal a prekrical,kedze bola necitliva a neprofesionalna. Zakrok stal dalsich 160€,pricom neosetrila zub dokladne,lebo vraj “dnes by to nezvladol”
Urcite sa tam uz viac nechystame a ak nechce platit aj za to,ze sa prejdete po cakarni,neodporucam ani kliniku a uz vobec nie mladu arogantnu “doktorku “ Marekovu.

iva_nna
9. apr 2024

V máji sa otvára nová súkromná detská ambulancia Pastel Care v Panorama Towers https://www.instagram.com/pastelcare.sk/ a bude tam pani doktorka Katarína Legrand (tiež ju nájdete na IG https://www.instagram.com/vasa_okidoki/). Skúste mrknúť, kto hľadáte ešte pediatričku 🙂

kulumulu123
autor
10. apr 2024

@anka_a ahoj dlhsie som v tejto diskusii nebola,oreto pisem az teraz. Neviem ci uz mate novu zubarku, my chodime so synom 4r na nivy v ba. ProSmile Clinic su uplne super. Maju tam mega super dr neviem ako sa vola je bud ukrajinka alebo ruska netusim ale synovi robila pred mesiacom dost hlaboky kaz na stolicke bez akehomolvek oblbovaku neskutocny pristup nechal sa osetrit klasika vyvrtat vycistit nechapala som... A to si u pediatra neda ani crp zmerat ked sme tam prisli v 40tkach horuckach bez patricneho cirkusu co inak nevladal ani na nohach stat poriadne... Dokonca mi povedal ze pride k zubarke aj nabuduce a celkom sa tesi 😊. Neviem ci beru novych ale skus.