Dobrý den, mohla by som sa prosím opýtať, dostali ste už rozhodnutie z MS. My sme si podávali v starom meste
Sulekova, Javorinska, Kuzmanyho, Búdkova.
Dakujem pekne
@1987martina tiez viem vysledok- Karlovka.
Ideme na dlhsie prec, tak som potrebovala vediet.
@daisydee ja stale cakam v karlovke...a dostali ste sa? Ako stare dieta? Dakujem
@vmatuscinova ano, nastastie.
Januarova 2018.
@daisydee tak super, uvidime ci aj na jun 2018 bude miesto;)
@1987martina asi si to nechaju na 15. 6. ....
@vmatuscinova co viem, ze hovorila jedna riaditelka MS v Karlovke v spravach na Markize minule, ze zoberu este max april,lebo je vela predskolakov.
Ale mozno motyka vystreli v tvojom pripade😊
Drzim palce.
@vmatuscinova No podla mna je to jedno jun alebo august alebo februar, nerozhoduje to, skor zamestnanie rodicov, respektive ked niekto ma znamosti. Teda co ja mam skusenost, ze februarove deti nezobrali, ale junove, julove, augusto ano.
@daisydee no uvidim, nechame sa prekvapit... tento rok zial nielen predskolaci, ale aj rekonstrukcia tej koliskovej zoberie mega vela miest...
@1987martina my sme sa dostali na ms budkova, na ms gorazdovu nie.. tam nám vlastne povedali, že je prijata na budkovu , takze to majú asi nejako prepojené že vedieť kam si rodičia dávajú prihlasky .
Ahojte, obnovujem temu - my sme zatial nedostali ziadne info zo skolok v Ruzinove, uz je 15.6. To ozaj treba obvolavat? Iba jedna poslala predbedavnom info, ze si rozhodnutie mame prist prevziat osobne 16.-18.6., dalsie 4 ziadna komunikacia.
ja som do jednej Ruzinovnskej volala vcera, a nevedela mi ani povedat ci je prijaty alebo nie (pravdepodobne nie), ze budu posielat a ze maju este cas. V kazdom pripade nulova komunikacia, nevieme nic.:(
@kuki13 To je sila! Asi skor nechcela povedat. Dnes by mali mat “deadline”, tak neverim, ze este nevedia. Prosim, ktora MS to bola? Ja som dnes pisala do Stastnej a Pivonkovej, som zvedava, ci odpisu. Jedine z Bancikovej uz poslali pred casom info, ze rozhodnutia budu davat osobne.
to bola Pivonkova prave, ze mali 430 prihlasok. Daj mi prosim vediet, ci ti odpisali.
430 😲 Ale tak maju asi najvacsiu skolku plus urcite mnoho deti bolo prihlasenych do niekolko skolok, pre istou, takze nie vsetci nastupia. No som zvedava, myslela som si, ze ak niekde vezmu mojho stvorrocneho, bude to prave tam. Dam vediet, ked dostanem odpoved, ale tipujem, ze najneskor dnes museli posielat postou, ak to chcu riesit takto.
a prijali vas?
Ano, do SVD aj Bancikovej ano, do Stastnej nie (to mi zistila znama) a Pivonkovu stale cakam. Ale ja mam 4-rocneho, takze vacsia sanca dostat sa.
@lenzas Minuly rok sme skolku neriesili, az teraz. Do Bancikovej nas prijali, aj do sv. Voncenta, rozhodli sme sa pre Bancikovej. Tiez si myslim, ze to je tak, ze sa riaditelky rozhoduju spolocne. Preferovali sme Stastnu, ale prislo mi ako velke riziko prihlasit sa iba do tej jednej.
ja som sice davala na inu škôlku, na Podjavorinskej, nemam este papier. ale verdikt uz viem, potrebovali to do skoly vediet, tak som volala