Ahojte baby, máme 6mes a začali sme prvé príkrmy. Chcela by som Vás pekne poprosiť, ktorá mamička má nejaké dobré referencie na “zdroj” domácej zeleniny/ovocia a mäska - najmä morčacieho (kuracie nechcem dávať vôbec). Yeme alebo Orbána nemyslím, skôr či nemáte skúsenosti s tými “bedničkami” alebo niečím obdobným. Googlila som to, ale trošku sa v tom strácam. Najlepšie BA a okolie. Ďakujem 🙏 Iva
Ja som objednavala z Biosadu a toez som bola spokojna. Bednicky som neskuslaa lebo boli az moc velke na male prikrmy. Aj tak som musela vsetko mrazit. V Biosade som si kupila kolko som potrebovala a vzdy cerstve.
Inak Yeme nakupuje ovocie a zeleninu z Lumysu. A ten spustil predaj aj pre domacnosti a ceny teda oproti Yeme uplne niekde inde
Ja kupujem zeleninu a ovocie z sladuckeovocie.sk. Len teda tym, ze je to slovenske, to tak aj vyzera, ze teraz v zime tam nekupis dokopy nic, takze aj tak mimo sezony to proste musim vykryvat supermarketom. A maso z Farmfoods alebo objednavam z unana.sk.
@iva_ab ahoj, ja som prvé prikrmy najmä zeleninu a ovocie kupovala cez svetdebniciek a bola som spokojná, aj keď niečo nebolo v poriadku dalo sa reklamovať. Dokonca aj už vyskladanu ich debnicku mi vedeli mierne prispôsobiť (napr namiesto jabĺk hrušky). Neviem prečo nechceš kuracie, to je tvoja voľba ale pre kuracie, morčacie a vajíčka chodíme do Úľan na farmu Lúčny dvor. Maximálna spokojnosť! No je to už Trnavský kraj, tak teraz asi nie 🤔