Dobrý deň, je tu prosím Vás niekto kto pravidelne dochádza každý pracovný deň TT-BA autom a má voľné miesto? Pripadne neviete o niekom kto hľadá spolucestujúceho? Skúšala som pozerať blablacar, facebook, ale žiaľ neúspešne. Ďakujem pekne za info.😊
Odkial presne a kam? Cas?
Od nas dochadza mrte ludi, ale postupne prestali bravat do auta inych ludi ako od nas z prace. Problem byval miesto stretnutia ak boli rozne miesta prace, cas stretnutia kedze kazdy mal inu pracovnu dobu, vyckavanie na oneskorencov kvoli nehodam napr. Idealne je najst niekoho od vas z prace pripadne v blizkom okoli. Kolega chodieva do TT 2-3x v tyzdni a on zase hovori, ze by autom nedochadzal ani za svet. Je z BA, odparkuje auto a cestuje zasadne vlakom, hovori, ze pohodlnejsie cestovanie neexistuje
Nájdi si prácu v Trnave, je odušu vkuse denne toľko cestovať, viem o čom hovorím, a je jedno či autom či vlakom, dlhodobo sa to nedá, chodila som 10 rokov a už stacilo
@ddaassuullaa cestovala som takto vlakom a musím povedať že za mňa nič horšie neexistuje 🙂 keď som mala poobednú a končila o siedmej večer, vlak mal ísť o pol ôsmej s meškanie dve hodiny. Pravidelne takto musel pre mňa manžel chodiť až sme napokon museli kúpiť auto lebo to sa nedalo takto fungovať. Vlaky viac meškali ako chodili načas.
@animus ja sa neviem priklonit ani k jednej, ani k druhej strane. Len reprodukujem, co pocuvam. On ma v TT priatelku a roky takto cestuje. Jedine cez covid chodil autom a byval z tej cesty strasne nervozny. O meskani vlakov nevravel. Ale on pocas cesty cita, chodieva pravidelne v casoch rano do BA okolo siestej-pol.siedmej a do TT okolo tretej. Detto kolegovia, ak nemaju auto, dokonva az z PN dochadzaju takto
@sluchatka dolná krupá/trnava - Vajnory a na 7:00mi treba byť v práci
Skús napísať na fb je stranka
Trnavský Bazár