Dobrý zubár v Bratislave

7. aug 2024

Ahojte, poradili by ste mi dobrého zubara/zubarku v Bratislave, ktorý berie nových pacientov? U zubara som nebola asi 6 rokov. Mám z nich dosť paniku a keďže som nemala kaz, tak som to stále odkladala a odkladala. Teraz cítim citlivosť na zadnej stoličke, tak predpokladám, že by tam mohol vznikať kaz. Už len keď toto píšem mi búcha srdce ako zvon…. Viete mi prosím poradit nejakho zubara, čo ma hneď neodsúdi, že som tak dlho nechodila? A kde by ma to úplne cenovo nezruinovalo. Ideálne keby dávala aj lokálnu anestézu pri výkonoch. Je mi jasne, že teraz bez preventivky si to celé zaplatím ale zase za plombu by som nerada platila 300€. Plus keby mi dopredu povedal, koľko ma to vyjde aby si to človek mohol aj dovoliť. Ďakujem

apolka77
7. aug 2024

Žiadny zubár ťa neodsudi že si tak dlho nebola . Je im to šum a fuk. Su radi že si dobre zarobia.

sisa_s
7. aug 2024

Zuzident

pralinka86
7. aug 2024

Cenniky su na ich webe. Ak si si nie ista, chod len na preventivku a pri nej aj overis ceny, pristup, ...
Skus freshdent

iivancova
7. aug 2024

Risorius v Dúbravke. Po prehliadke ti na mail pošlú čo treba opraviť aj s cca cenami, vieš si to časovo zmenežovať, že koľko kedy čo chceš opraviť vzhľadom na financie.

iivancova
7. aug 2024

A prístup super, môžem odporúčať.

autor
12. aug 2024

@iivancova ďakujem, objednala som aa podľa recenzií tam k doktorovi Ondrasikovi ale už teraz mi je ťažko na žalúdku z tej predstavy resp strachu 🙈

iivancova
12. aug 2024

Bude to v pohode, neboj 🙂 Mne robil aj implantát a aj som si tam zo strachu poplakala a nikto na mňa divne nepozeral 😀